Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (771/1323) > >>

collin_pow:
@micaela sunt scorpion in masura in care conteaza.. nu imi place sa cred ca ziua nasterii creeaza un caracter.. ca sunt predefinit :)
@mari_a nu am ratat anul asta ost fest si tuborg fest ... la red hot nu am fost pentru ca nu am fost in tara:) muzica rock isi are radacinile in jazz... si imi place:)

si ceva de pranz pentru a nu fi cu totul si cu totul offtopic !

Matei:

--- Citat din: collin_pow din Luni, 24 Septembrie 2012, 13:08 --- ..... In principiu dai click pe punctele dintre pagini si le afiseaza pe toate. Sper sa fie de ajutor!

--- Terminare citat ---

ce tare! chiar este, multam fain, collin (var cu colin powel, desigur :))

Matei:

--- Citat din: micaela din Luni, 24 Septembrie 2012, 13:35 ---ai un mod pasional de a vorbi despre muzica. zodie de aer? de foc? :)

--- Terminare citat ---

ceva oite stii sa desenezi?  :P

collin_pow:
@Matei:.. Desigur.... difera putin culoarea si alte mici diferente pe ici pe colo :) Iar oitele desenate de mine... au ramasa absolut la nivelul varstei de 3-4 anisori. Mi-am conservat ACEL talent artistic in ceea ce priveste desenul. Nu as incadra in pictura naiva din respect pentru unii care practica stilul, dar cred ca ar merge incadrat in infantilism :D

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Luni, 24 Septembrie 2012, 13:35 ---ai un mod pasional de a vorbi despre muzica. zodie de aer? de foc? :)

--- Terminare citat ---
mica, nu stiai ca tot ce-i pasional e "scorpion"?  :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă