Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Mari_a:
Oooo.... Skunk! 8) Cum era cantecul ala: De dimineata bing-bong dam play la un song; Ca ne place, ne place, ne place, place, place !!! :D
Skunk Anansie - You saved me OFFICIAL VIDEO
Matei:
--- Citat din: collin_pow din Vineri, 21 Septembrie 2012, 17:51 ---Sunt la pagina 44 si am inceput sa o cunosc pe Ayouni prin muzica. Ea comunica excelent... sper sa o faca in continuare ;) . Pana una alta ceva frumos pentru voi:
Multumesc Maria_a :)
--- Terminare citat ---
intr-adevar, cata rabdare! stie cineva cum se poate ajunge la o anumita pagina pe un topic sau exista numai posibilitatea pagina cu pagina! pentru ca sunt topicuri cu foarte multe pagini si ia foarte mult timp sa le rasfoiesti.
si mai apoi, da, este fantastic cand cineva primeste laude de la un profesionist intr-un anume domeniu. stai sa vezi, collin, cand vei ajunge la paginile unde mari_a "comunica prin muzica"... sa vezi atunic exclamatii de uimire si bucurie.
:)
Colin Powell, Gayle King sing "Call Me Maybe"
collin_pow:
Ah Matei, multumesc dar am retrogradat ?! la statutul de amator (amos gr.) :) . Abia astept sa ascult cu mare atentie ce are de spus mari_a :) sunt la pagina 55. In principiu dai click pe punctele dintre pagini si le afiseaza pe toate. Sper sa fie de ajutor!
micaela:
--- Citat din: collin_pow din Luni, 24 Septembrie 2012, 09:41 ---@micaela iubesc muzica, am cantat la un instrument in mod profesionist intr-o anumita perioada a vietii , iar acum ma "joc" cu muzica facind diverse nastrusnice mixuri ca hobby. respir muzica :)
o saptamana minunata tuturor!
--- Terminare citat ---
ai un mod pasional de a vorbi despre muzica. zodie de aer? de foc? :)
Mari_a:
--- Citat din: collin_pow din Luni, 24 Septembrie 2012, 13:08 ---Abia astept sa ascult cu mare atentie
--- Terminare citat ---
Ah, nu! Mai bine sari peste paginile alea! M-am jucat si eu p-aici... :blush:
Cand o sa dai de Marilyn Manson.... :oops: :giggle: Si de Guns N'Roses de paishpe mii de ori... :faint:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă