Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (762/1323) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 18 Septembrie 2012, 15:23 ---eu am citit o carte despre amanda lear si dali si desi s-a atins si acest aspect, se pare ca nu, amanda a fost femeie intotdeauna, cu un aspect mai androgin.  care-o fi adevarul, habar n-am si nici nu ma intereseaza prea tare.

--- Terminare citat ---

nici pe noi nu ne chinuie intrebarea...vorbeam asa, sa ne relaxam neuronul incordat in munca intelectuala.  :)
legenda spune ca Dali a fost "prieten" cu Amanda.

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 18 Septembrie 2012, 15:26 ---am vazut ca ati postat pe-aci muzica din aceea super melodramatica, trista, dulceaga, romantica, bleaga, etc.  de gustibus  :) am remarcat, nu am criticat, nu sariti la mine!
asa ca mi-am adus aminte si eu de un domn care canta unei suvite! da, micaela o sa fie fascinata, o sa-l asculte cu religiozitate uitandu-se la poza pusa aici de luciamanata!

--- Terminare citat ---

regret sincer ca nu mai am boxe in viata, la serviciu (trebuie sa-mi iau unele, cat de curand)... Adamo imi place ...Tombe la neige...
am si o mare tristete ca tu nu rezonezi cu muzica romantica, cu chansoneta si viersu'-i duios... ;D

steliana:
 :)

Edera(tradus in romana)

Matei:

--- Citat din: micaela din Marți, 18 Septembrie 2012, 15:40 ---regret sincer ca nu mai am boxe in viata, la serviciu (trebuie sa-mi iau unele, cat de curand)... Adamo imi place ...Tombe la neige...
am si o mare tristete ca tu nu rezonezi cu muzica romantica, cu chansoneta si viersu'-i duios... ;D

--- Terminare citat ---

niste casti ti-ar rezolva prima problema.  in legatura cu a ta tristesse nu pot decat sa-i spun bonjour!  ;) genul acela de muzica nu e genul meu, gen! ;D

micaela:
nu chiar. am nevoie de auz, ca nu am usa in fata si deci nu numai ca nu as auzi cand bate cineva, dar nici n-as vedea cand intra. tot boxele sunt mai bune. :buck2:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă