Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (761/1323) > >>

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 18 Septembrie 2012, 14:58 ---Fuego e un caz extrem!!! Impodobeste maxim bradu de 3 ori pe an, cu maicuta batrana. Care nu-i clar ce rol are! Fuego vreau sa zis, ca maicuta batrana e clar: tine globurile si de 6, ca asta impodobeste brazii altora.
Serios, Amanda Lear??!!! pai si nu s-a tratat cu bulime hormonale?

--- Terminare citat ---

:2funny: :2funny:
nush' ce-a facut d-na sau domnul Lear. creca a fost voluntara transformarea; o fi constientizat superioritatea femeii.  :) (ah, ce razbel se va naste in jurul acestei afirmatii feministe  ;D)

Matei:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 18 Septembrie 2012, 14:58 ---Fuego e un caz extrem!!! Impodobeste maxim bradu de 3 ori pe an, cu maicuta batrana. Care nu-i clar ce rol are! Fuego vreau sa zis, ca maicuta batrana e clar: tine globurile si de 6, ca asta impodobeste brazii altora.
Serios, Amanda Lear??!!! pai si nu s-a tratat cu bulime hormonale?

--- Terminare citat ---

eu am citit o carte despre amanda lear si dali si desi s-a atins si acest aspect, se pare ca nu, amanda a fost femeie intotdeauna, cu un aspect mai androgin.  care-o fi adevarul, habar n-am si nici nu ma intereseaza prea tare.

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Marți, 18 Septembrie 2012, 15:10 --- :2funny: :2funny:
nush' ce-a facut d-na sau domnul Lear. creca a fost voluntara transformarea; o fi constientizat superioritatea femeii.  :) (ah, ce razbel se va naste in jurul acestei afirmatii feministe  ;D)

--- Terminare citat ---
nu pot decat sa aprob pozitiv.

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Matei din Marți, 18 Septembrie 2012, 15:23 ---eu am citit o carte despre amanda lear si dali si desi s-a atins si acest aspect, se pare ca nu, amanda a fost femeie intotdeauna, cu un aspect mai androgin.  care-o fi adevarul, habar n-am si nici nu ma intereseaza prea tare.

--- Terminare citat ---
deci mica, sa vudir ca teoria ta cu hormonii nu se pupa in cazu de fata. deci sa zica carolina.

Matei:
am vazut ca ati postat pe-aci muzica din aceea super melodramatica, trista, dulceaga, romantica, bleaga, etc.  de gustibus  :) am remarcat, nu am criticat, nu sariti la mine!
asa ca mi-am adus aminte si eu de un domn care canta unei suvite! da, micaela o sa fie fascinata, o sa-l asculte cu religiozitate uitandu-se la poza pusa aici de luciamanata!

2. Salvatore Adamo - Une Meche De Cheveux - Un Soir Au Zanzibar

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă