Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (749/1323) > >>

Mari_a:
Toata vara, dar toata vara, peste tot pe unde am umblat am auzit melodia asta, insa nu mi-am amintit cu nici un chip cum il cheama pe tip, desi chiar eu cu mousu' meu l-am mai pus pe aici mai demult.... Mi-am adus aminte numai ca e ala colorat care seamana (la voce) cu Sting (si cu ceva Peter Gabriel)... Da' pe neamtu' ala de-mi ascunde lucrurile cum il chema?  ??? 
Now you're just somebody that I used to know...
Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video

Caroline:
Imi amintesc cand ai pus melodia pe-aici... chiar m-am gandit la tine cand am inceput sa o aud "pe toate gardurile" vara asta.  ;)

Mari_a:
Scotocind acuma pe youtube, vaz ca a fost parodiata in fel si chip! Uite varianta "pentru profesoare"  ;D
Some Study That I Used to Know (Gotye Parody)

Caroline:
 :o  :happy:  :thumbup:

bit:
Mie imi place piesa. Foarte tare. (si mie, ca si tot restului lumii, cred ;D). E onesta si frumoasa in simplitatea ei (bine, pun pariu ca ceva psihedelic/subliminal tot are).
Si-mi mai place ca un nimeni indie a dat de pamant cu toate divele astea silicono-cartonate pe care bizul cu zgmote ni le tot vara pe gat. Dap, ca sa fii nr.1, nu trebe neaparat sa dai `jde de milioane pe tuning si marketing agresiv, iote ca poti face ceva fain cu doua voci frumoase si un pic de stop motion.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă