Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
PGabriela:
--- Citat din: Mamica din Duminică, 02 Septembrie 2012, 13:56 ---Gabriela, am remarcat postarea ta. Am fost la concert la Mariza, cand a fost la Bucuresti. Poate-o sa avem ocazia sa vorbim despre asta, desi imi trezeste o gramada de amintiri, destul de dureroase.
--- Terminare citat ---
Din pacate, noi cei din provincie nu avem acces asa de usor la concertele din Bucuresti.
Am un concert pe cd cu Mariza, este o muzica un pic mai aparte.
Pe mine una m-a cucerit, este o artista totala, transmite enorm de mult. Cand o ascult simt melancolie, tandrete, finete, sensibilitate.
Nu inteleg de ce spui ca ai amintiri dureroase? nu te-am inteles!
Nu am vrut ca sa redeschid nimanui nici o durere. Te rog sa ma scuzi daca ti-am provocat amintiri neplacute postand un clip cu ea
Mamica:
--- Citat din: Pustianu Gabriela din Duminică, 02 Septembrie 2012, 21:58 ---Din pacate, noi cei din provincie nu avem acces asa de usor la concertele din Bucuresti.
Nu inteleg de ce spui ca ai amintiri dureroase? nu te-am inteles!
Nu am vrut ca sa redeschid nimanui nici o durere. Te rog sa ma scuzi daca ti-am provocat amintiri neplacute postand un clip cu ea
--- Terminare citat ---
Oooo, Doamne! Nu-i nevoie sa te scuzi. Am fost la concert cu fostul meu barbat, de aceea imi trezesti amintiri.
PGabriela:
--- Citat din: Mamica din Duminică, 02 Septembrie 2012, 22:17 ---
Oooo, Doamne! Nu-i nevoie sa te scuzi. Am fost la concert cu fostul meu barbat, de aceea imi trezesti amintiri.
--- Terminare citat ---
Acum am inteles. Mamica, imi pare rau ca taman eu te-am zgandarit.
cineva:
Stefan Iordache - Nu stiam ca te iubesc atat de mult
Caroline:
stefan iordache magazinul meu de vise
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă