Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (735/1323) > >>

bit:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 31 August 2012, 13:39 ---cat poate sa-mi placa melodia asta.........

--- Terminare citat ---

Din acelasi concert, asculta-l cantand Rapsodia Ungara nr.2 a lui Liszt. Si dupa aceea poti sa-i spui lui Nicky ca, dincolo de moaca asta de pusti rebel (cu mare lipici la fete, stie Nicu ce spune  ;)) si dincolo toalele de roacher, totusi mai e si talent.

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Vineri, 31 August 2012, 15:56 ---Din acelasi concert, asculta-l cantand Rapsodia Ungara nr.2 a lui Liszt. Si dupa aceea poti sa-i spui lui Nicky ca, dincolo de moaca asta de pusti rebel (cu mare lipici la fete, stie Nicu ce spune  ;)) si dincolo toalele de roacher, totusi mai e si talent.

--- Terminare citat ---
Maksim Mrvica, fizic vorbind, nu-mi spune nimic, nu e genul meu de barbat. o fi avand lipici la fete, nu zic nu, dar io apreciez muzica lui, asta e si motivul pentru care am postat melodia. si da, consider ca are talent. daca Nickyblu nu-i de aceeasi parere e doar treaba lui...   :magic:
multumesc pentru sugestie, am s-o ascult  :)

bit:
Maksim Mrvica playing Franz Liszt's Hungarian Rhapsody No. 2

theo365:
Red Hot Chili Peppers - The Adventures of Rain Dance Maggie [Official Music Video]

nickyblu:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 31 August 2012, 16:11 ---consider ca are talent. daca Nickyblu nu-i de aceeasi parere e doar treaba lui...   :magic:

--- Terminare citat ---
N-am zis ca nu are talent :) nu cred ca pot sa judec pe cineva in domeniul asta, nu sunt un afon dar nu sunt nici pe departe un expert.
Doar ca mi s-a intamplat de exemplu sa bag in seama o melodie doar dupa ce am vazut un film in care se canta. Sau o melodie pe care o canta cineva atragator.
De exemplu "La isla bonita" imi place mai mult cantata de "Alizee"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă