Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (691/1323) > >>

IuliaCon:
Nu am citit fiecare post , dar am si eu o propunere Jesse Cook.. albumele sale par a fi adevarate jurnale de calatorie . Pe maine dimineata recomand Cafe Mocha! :yeah:

almi_gabi:

--- Citat din: IuliaCon din Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:56 ---Nu am citit fiecare post , dar am si eu o propunere Jesse Cook.. albumele sale par a fi adevarate jurnale de calatorie . Pe maine dimineata recomand Cafe Mocha! :yeah:

--- Terminare citat ---

Pai Cafe Mocha sa fie !  Si nu  e rau deloc!  O0

Jesse Cook - Cafе Mocha

Guesswho:
GHEORGHE IOVU - Sensibilitate

Doina:

Gasparetto - medium care, inspirat de mari pictori, realizeaza (fara sa priveasca pinza) lucrari exceptionale pe care le semneaza, tot in transa, cu semnaturile originale ale maestrilor..
Am avut privilegiul sa-l vad la citeva reprezentatii in Biarritz, acum 22, 21, 20 de ani...Picta actunci si cu picioarele.
Fond muzical : Yanni, cu ''Within attraction'', ''Santorini''...

micaela:
interesant... numai ca lucrarile acelea, desi unele interesante, nu mi se par exceptionale si mai par ca-s in acelasi stil toate.
e un desenator virtuos, asta-i clar si din felul in care presteaza artistic cu ambele maini simultan (Iurie Darie facea asta, de asemenea, mai tineti minte?).
intr-un fel sau altul, toti marii creatori cad intr-un soi de transa. se "conecteaza" altundeva. am un prieten pictor caruia, atunci cand se pierde in actul creatiei, i se schimba si vocea.
chiar si eu, o biata amatoare in ale picturii (anul asta n-am mai avut timp sa ma joc pe panza, din pacate), simtzesc desprinderea de realitatea imediata. e frumos. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă