Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1338551 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline IuliaCon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #3450 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:56 »
Nu am citit fiecare post , dar am si eu o propunere Jesse Cook.. albumele sale par a fi adevarate jurnale de calatorie . Pe maine dimineata recomand Cafe Mocha! :yeah:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3451 : Joi, 26 Iulie 2012, 08:00 »
Nu am citit fiecare post , dar am si eu o propunere Jesse Cook.. albumele sale par a fi adevarate jurnale de calatorie . Pe maine dimineata recomand Cafe Mocha! :yeah:

Pai Cafe Mocha sa fie !  Si nu  e rau deloc!  O0

Jesse Cook - Cafе Mocha

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #3452 : Joi, 26 Iulie 2012, 11:59 »
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #3453 : Vineri, 27 Iulie 2012, 13:01 »
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Gasparetto - medium care, inspirat de mari pictori, realizeaza (fara sa priveasca pinza) lucrari exceptionale pe care le semneaza, tot in transa, cu semnaturile originale ale maestrilor..
Am avut privilegiul sa-l vad la citeva reprezentatii in Biarritz, acum 22, 21, 20 de ani...Picta actunci si cu picioarele.
Fond muzical : Yanni, cu ''Within attraction'', ''Santorini''...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #3454 : Vineri, 27 Iulie 2012, 16:22 »
interesant... numai ca lucrarile acelea, desi unele interesante, nu mi se par exceptionale si mai par ca-s in acelasi stil toate.
e un desenator virtuos, asta-i clar si din felul in care presteaza artistic cu ambele maini simultan (Iurie Darie facea asta, de asemenea, mai tineti minte?).
intr-un fel sau altul, toti marii creatori cad intr-un soi de transa. se "conecteaza" altundeva. am un prieten pictor caruia, atunci cand se pierde in actul creatiei, i se schimba si vocea.
chiar si eu, o biata amatoare in ale picturii (anul asta n-am mai avut timp sa ma joc pe panza, din pacate), simtzesc desprinderea de realitatea imediata. e frumos. :)

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #3455 : Vineri, 27 Iulie 2012, 16:26 »
Tipul nu este pictor. Nici desenator. In conditii normale, habar n-are sa traga citeva linii...Aici e smecheria !  :applause:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #3456 : Vineri, 27 Iulie 2012, 16:35 »
aham. asta da ciudatenie. face channeling.
taman ieri vorbeam cu niste colegi despre conectarea la entitati superioare (ca vibratie).
am deschis discutia abordandu-l pe unul dintre ei, care are un simt al umorului zdravan, cu intrebarea "ce-ti mai fac cuarcii azi?". cum el n-auzise jamais despre conceptu' asta, m-a-ntrebat "de ce ma jignesti asa?" ;D m-am simtit obligata sa-i explic cum ca el e un sistem de cuarci, exact ca si masa de care se sprijinea sa nu cada, de uluire si amuzament, si ca doar vibratia lor il deosebeste pe el de aceasta din urma (o masa centenara, aproape istorica, din lemn masiv si cu toate urmele trecerii generatiilor peste ea ;D). 
cred ca din cauza caldurii si oboselii, asta a devenit tema lacrimogena a zilei, caci toata comisia s-a pronuntat, pe tot parcursu' activitatii, despre numarul,  caracteristicile si starile cuarcilor nostri, cu rasete indoite pana la lacrimi. eh, lume neinstruita.  ;D ;D sa mai puna si ei mana pe fizica cuantica, fiindca incep sa se plafoneze.  ;D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #3457 : Vineri, 27 Iulie 2012, 16:37 »
recomanda-le pentru diversitate si teoria fractalilor...N-o sa-i mai vezi o vreme ! E mult de observat  :2funny:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #3458 : Vineri, 27 Iulie 2012, 18:19 »
recomanda-le pentru diversitate si teoria fractalilor...N-o sa-i mai vezi o vreme ! E mult de observat  :2funny:

unii dintre ei au gustat din ea, deja, si-au cam renuntat.  :)
asteptam informatii calde despre "particula lui Dumnezeu" care se pare ca in sfarsit s-a lasat descoperita. :)

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #3459 : Vineri, 27 Iulie 2012, 18:44 »
Asa e. A fost sarbatorita cu fast la Geneva...Particula de exceptie, merita !  :yeah:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #3460 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:06 »
Pai bosoni Higgs se gasesc in piata la Obor de anu`trecut. Is vestejiti deja. Sa vina cu noutati.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #3461 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:09 »
Pai bosoni Higgs se gasesc in piata la Obor de anu`trecut.

creca-i confunzi cu meiu'.  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3462 : Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 10:28 »
melodia oficiala a Jocurilor Olimpice de vara Londra 2012 !  :)

Muse - Survival

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #3463 : Duminică, 29 Iulie 2012, 09:17 »
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3464 : Duminică, 29 Iulie 2012, 18:47 »
Connect-R cu stilul lui de "cartier"  a reusit sa scoata un refren pe care l-am auzit fredonat pe strada !  oO

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>