Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
bit:
Ce e interesant la diversele interpretari ale aceleiasi piese: daca asculti cu atentie, incepi sa distingi personalitatea artistica a celui care interpreteaza. De exemplu: ma uitam acum ceva timp la diversele "variante" ale Capriciului 24 al lui Paganini. Lasand la o parte faptul ca sunt putini cei care se incumeta, chiar si printre cei mai consacrati artisti (cred ca datorita dificultatii diabolice), dincolo de redarea ireprosabila (dar rece) pe care o vezi la Heifetz, o performanta remarcabila o are Hilary Hahn (poate si datorita faptului ca dincolo de talent, ea e "ajutata" de sora geamana a viorii marelui compozitor si virtuoz - faimosul Il Cannone Guarnerius- ea canta cu cea construita de Jean-Baptiste Vuillaume). Si totusi mie personal "cea mai cea" reprezentatie a 24-lui mi se pare aceasta :
Paganini Caprice no.24 [HQ]
Cred ca Markov se apropie cel mai tare de ceea ce a vrut sa transmita Paganini.
Mari_a:
Pe 12 iulie s-au facut 50 de ani de cand Rolling Stones ne tot (in)canta
Adica de la primul concert, intr-un club din Londra. 50!!! Eu nici nu ma nascusem!
S-au dus si s-au pozat in fata clubului, chiar pe 12...
Cica pregatesc un turneu pentru 2013, insa n-ar fi sigur
Ce e sigur e ca
gigantii se apropie de 70
The Rolling Stones - Love is Strong
Love is strong and you're so sweet
Matei:
frumos, maria muzichia, asta ascult de azi dimineata!
bit:
Am avut norocul sa-i vad pe Lia Manoliu. :yeah: (The video's owner prevents external embedding)
Mari_a:
Matei, spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! :angel:
Bit, Like a... e cover Bob Dylan... Mie-mi place (hm, stii tu: microb!) cum i-au cover-uit Guns N'Roses Knockin' on Heaven's Door 8)
Si un cover dupe Rolling: rock moldovenesc, mei! Yeeeah :D :2funny: Ce-mi place cum suna engleza lui Roman, cu accent moldo/rusesc (as zice iliescian :giggle: ) : Ai luc insaid maiself and sii mai hart is blaaac :thumbup:
Paint it black cover: Zdob si Zdub
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă