Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (627/1323) > >>

NICOLAE:

--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Aprilie 2012, 22:57 ---Cu Time incepe si albumul meu Pink Floyd. Le stiu aproape pe de rost - melodiile. Scuze, da' nu simt nevoia sa mai stiu si detaliile, precum viata solistilor si cand si pe cine am ratat sau nu. Pot sa ma bucur de muzica lor oricand. Timpul... este ceea ce ii dam noi voie sa fie.  ;)

P.S. Si Dire Straits am.  :)

--- Terminare citat ---
Vreau si eu Time!Te rog!

bit:
Time e de pe Dark Side of the Moon. Daca vrei hiturile lor, le gasesti in majoritate pe Delicate Sound of Thunder. Si se gaseste usor pe fratele Goagal.

Mari_a:
Scotoceam dupa ceva muzici de partyyyyy  *|*     *|*     *|*     si am dat peste ceva de taiat venele....  :giggle:    Nah, pentru cine le are prea lungi  :giggle:
Janis Joplin - A Woman Left Lonely

PS @bitek: nah, uite d-aia la voi 2+2=4! Ce, ti-a cerut tie?!  :giggle:

NICOLAE:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:39 ---Time e de pe Dark Side of the Moon. Daca vrei hiturile lor, le gasesti in majoritate pe Delicate Sound of Thunder. Si se gaseste usor pe fratele Goagal.

--- Terminare citat ---
Mercy,il am in calculator ,stiam cantecul am memorie vizuala dar nu retin nume, m am lamurit acum,ms.
Nu mai vreau Caro-line :) il am, multumesc .

Caroline:
Imi pare bine ca l-ai gasit, ca toate albumele mele sunt track-uri originale necopiabile. Am tot zis ca ma duc intr-o zi sa-mi instalez si eu un programel de facut mp3-uri, de la niste prieteni, dar am neglijat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă