Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Mari_a:
Mie asta de deasupra imi suna a fotbal - parca a fost preluata intr-un imn-ceva... :D (io cu fotbalu's paralela, da' nici cu fitnessu' nu ma intersectez pe niciunde... din pacate :blush: )
Ca vorbiram azi de pictura.... (de body painting m-as apuca mintenas :giggle: )
Now you're just somebody that I used to know...
Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video
luciamanta:
Direcţia 5
Directia 5 Iti multumesc
Guesswho:
iaca ce mi-a postat un person pe facebook azi, cica cuvintele spun totul si eu nici nu stiu cine e :o
tre` sa-mi schim poza de la avatar, sa-mi pun o floare, un peisaj ceva.... :-\
~Ileana Sipoteanu~ '''Vreau sa fi langa mine'''** I want you to be whit me**
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 23 Aprilie 2012, 11:09 ---Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)
--- Terminare citat ---
e una din melodiile din ultima vreme care imi place, la un moment dat am ales o varianta in concert pentru ca reusesc sa cante bine si live
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 23 Aprilie 2012, 14:20 ---iaca ce mi-a postat un person pe facebook azi, cica cuvintele spun totul si eu nici nu stiu cine e :o
tre` sa-mi schim poza de la avatar, sa-mi pun o floare, un peisaj ceva.... :-\
--- Terminare citat ---
e o melodie veche dar pe care n-o canta Sipoteanu ci o textiera cunoscuta (da' al carei nume nu mi-l amintesc, ofhorse :)- una de se exprima pe la oteve, la decesul Madalinei Manole). E singura melodie pe care a interpretat-o desi are voce buna. Sipoteanu are voce mai groasa.
Am "cultura" asta vasta in domeniu' muzicii romanesti ca in adolescenta nu iubeam baieti de varsta mea ci aveam un idol cantacios. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă