Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
bit:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 21 Martie 2012, 00:54 ---Finlandeza e din limbile fino-ungrice, iar noi avem mai multe elemente slave si maghiare decat latine in limba romana (asta ma gandesc ca ar fi o posibila explicatie).
--- Terminare citat ---
Initial asa am cautat si eu similaritatile, prin influente (ale lor asupra noastra). Insa nu tine. Tehnic nu sunt inrudite neam (eventual doar printr-un posibil stramos proto-indo-european, dar si asta pare fortata rau). Nu, cred ca mai degraba e o simpla coincidenta (daca se poate numi coincidenta si nu auzenie de-a mea). Si totusi...remarcabil de sonore si echilibrate acustic, consoane tari (r, s, t) si-ntr-una si-n cealalta...mda, tot auzenie cred ca e.
(Imi cer scuze pentru :offtopic:)
Caroline:
Pentru mine, "Taxi" al lui Vanessa e legat definitiv de ceva... la fel de vechi ca vremurile cand aratam si eu la fel de candida. ::)
Din aceleasi vremuri:
Guns N' Roses - November Rain(with lyrics)
Guesswho:
El condor pasa - PERU
Mari_a:
Wow, Caroline! November Rain!!!! 8) :thumbup:
Mie-mi plac mult cover-urile... Pun aici doi baieti care canta (bine rau!) dupa Guns N'Roses...
Ceva vechi: Don't Cry
Marc Meesters - Don't Cry COVER
Si ceva (mai) nou: Madagascar
Madagascar (Guns N Roses) Cover By Gareth Rhodes
Caroline:
Guesswho, eu cred ca voi v-ati inteles... nu se poate sa posteze toata lumea in seara asta numai si numai melodiile mele preferate. Multumesc!c :bow:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă