Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (558/1323) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 19 Martie 2012, 16:03 ---
Sa redam cate ceva din atmosfera de la Sibiel. Ce mi-a placut mie:
- Sigur am ascultat (si racnit!) I Love Rock’N Roll, dar pen'ca era noapte, tarziu, intuneric  :D , cine mai stie care versiune?! O pun aici pe Joan Jett. Cu dedicatie: pentru dragutul de DJ... :smitten:
.....

--- Terminare citat ---

nu mi-a venit sa cred cand te-ai dus si ai cerut castile de la DJ   :yeah:  cred ca nici el nu se astepta  :faint:
ah, si inca ceva; se vede ca a venit muzica pe aici - 3 dintr-o lovitura  :thumbup:

Monique:

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 19 Martie 2012, 20:19 ---nu mi-a venit sa cred cand te-ai dus si ai cerut castile de la DJ   :yeah:  cred ca nici el nu se astepta  :faint:
ah, si inca ceva; se vede ca a venit muzica pe aici - 3 dintr-o lovitura  :thumbup:

--- Terminare citat ---

Draghe, nu vezusi bene! Io nu cer nimic de la niciun barbat!  :P  El mi le-a oferit, ca m-a vazut ca sufar  ::)   Il rugasem sa dea muzica putin mai TAREEEE, dar unul dintre domni a zis ca nu vrea sa-i crape timpanele....  ::)  (Ale mele sunt deja fisurate...  :D De altfel, la pozele facute in zumzetul general de la "jocul cunoasterii" se vede ca sunt singura aplecata spre interlocutor... Asta mi se trage (si) de la muzica...) Pe domnul cu timpanele sensibile l-am iertat, pen'ca pe drumul spre casa mi-a pus un CD cu Elvis... Si mi-a si cantat si mi-a si dansat (la volan, pe serpentine,  la tz10 la ora!)  8)    ;D
Am pus p-aici numai trei muzici pen'ca pe-astea mi le mai amintesc (vag!  :D ). P-alea latino ti le-am lasat tie!  :P

rocky:
eu ii dadusem dj-ului 2 optiuni ... s-a nimerit pe guns ... asta ar fi fost a 2a:

Fade To Black (Seattle '89)

pocama:
Spre rusinea mea,  :-[ nu cunosteam muzica lui Ernesto Cortazar. Multumesc, Guesswho ca mi-ai facut-o cunoscuta...superba, mi se potriveste ca o manusa... :smitten:

♥ERNESTO CORTAZAR - Autumn Rose♥

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă