Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Guesswho:
vai bitek, se poate? cum sa nu stii atata lucru? :bully: :2funny:
micaela:
asa par, Guess. e fals. tocmai am reinceput sesiuni de energo-incarcare cu "spiridusul" lui Musat si ca intotdeauna, la inceput, ma ia o somnolenta maxima, de regenerare. sunt pe cale sa adorm. :)
Bit, "violinu' si quitaru'" se petrece luni, de la ora 20. A postat Tatiana invitatia pe topicul "bucuresti". Saturnis zice ca e foarte fain, caci el a fost de mai multe ori, anul trecut.
bit:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 20:03 ---vai bitek, se poate? cum sa nu stii atata lucru? :bully: :2funny:
--- Terminare citat ---
Bag seama ca `talica ai oaresce mancarimi de piele, da? :knuppel2:
bit:
--- Citat din: micaela din Joi, 15 Martie 2012, 20:05 ---asa par, Guess. e fals. tocmai am reinceput sesiuni de energo-incarcare cu "spiridusul" lui Musat si ca intotdeauna, la inceput, ma ia o somnolenta maxima, de regenerare. sunt pe cale sa adorm. :)
Bit, "violinu' si quitaru'" se petrece luni, de la ora 20. A postat Tatiana invitatia pe topicul "bucuresti". Saturnis zice ca e foarte fain, caci el a fost de mai multe ori, anul trecut.
--- Terminare citat ---
Merci mult, mica. Tre` sa ma decid pe loc sau merge si mai incolo? (adica rezervari sau...)
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 20:08 ---Bag seama ca `talica ai oaresce mancarimi de piele, da? :knuppel2:
--- Terminare citat ---
nop, am o piele fina, catifelata, foarte placuta la atingere...mancarimile nu-s ale mele :bully:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă