Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (514/1323) > >>

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 15 Februarie 2012, 20:48 ---Silviu, visele-s gratis si ajung pentru toata lumea  ;D

Am o prietena care glumea spunand cand o deranja vreun pretendent ca ea are un logodnic negru in State.
Acum e deja logodita cu un brazilian si fac nunta in vara  ;)

--- Terminare citat ---

aoleu! eu glumesc mereu spunand ca "sufletul-meu-pereche" o sa ma calce pe picior, in metrou.  :) Daca ma calca cu masina, de fapt?  ;D

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 15 Februarie 2012, 23:40 ---aoleu! eu glumesc mereu spunand ca "sufletul-meu-pereche" o sa ma calce pe picior, in metrou.  :) Daca ma calca cu masina, de fapt?  ;D

--- Terminare citat ---

Micaela, prietena mea facea glumele astea in urma cu vreo 10 ani, nici gand sa-l fi cunoscut pe brazilian pe atunci...si totusi, i s-a intamplat.
Asa ca, grija mare ce-ti doresti, ce spui ca s-ar putea s-o ........"comiteti" la metrou :D (intalnirea, adica)
Citatul asta se potriveste aici:
""Ai grija ce gandesti, gandurile tale devin cuvinte. Ai grija ce spui, cuvintele devin actiuni. Ai grija ce faci, actiunile devin obiceiuri. Ai grija ce obisnuiesti sa faci, obisnuintele devin caracter. Analizeaza-ti caracterul, iti devine destin." Frank Outlaw

Silviu, istorioara aia e in sustinerea citatului de mai sus. Vei primi la un moment dat (in functie de intensitatea dorintei tale si puterea gandului :P) ce-ti doresti...thailandeza, pattaya, slagarul lui ion luican, ghemuiala si ce mai vrei tu... :D

P.S. Scuze de offtopic.

Guesswho:
Adevarate versuri...
Taxi - Strada mea c-un singur bec

pocama:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 15 Februarie 2012, 21:32 ---

--- Terminare citat ---

E aproape o frustrare sa vezi atata candoare si frumusete...Sublime imagini. :'(

...si o incercare reusita...

LOVE STORY
Un film pe care mi-as fi dorit sa-l traiesc in realitate...chiar si finalul lui. Un om care a cunoscut o asemenea dragoste, poate muri mai impacat...

silviu:
ghemuiti in fata semineului, pe o blana de urs ;)
Tatiana Stepa Partaj/Ecoul - 'Creion' cantec pe versuri Ion Brad

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă