Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Mari_a:
Las' ca nici fara Slash n-am auzit sa decedeze nimeni ::) (uite bietu' Michael ce pati! ;D) Io dupa asta nou, DJ Ashba, sunt lesinata... 8)
Uite, o idee buna ar fi sa fiu unu' din astia doi la carnaval... :2funny:
(O alta idee buna ar fi sa-mi dai mailu', ca sa te pisez la cap pana vii cu noi in oras! :D :P :buck2: )
bit:
Daaaaaaa? Pai ia uite-aci nr.2:
Slash - Solo GodFather Theme . Mai zi ceva!
(cat despre mail, xt_mihalache[at]yahoo[dot]com, iar de iesit, vin cu siguranta cat de curand)
Mari_a:
Te asteptam cat de curand! :)
Io n-am zis ca-l urasc pe Slash - de altfel, l-am mai pus p-aici mai demult. Dar chitaristi buni.. E garla! :P :D >:D
Ron "Bumblefoot" Thal - Pink Panther
Guns N' Roses - guitar solo by Ron "Bumblefoot" Thal - Live In Osaka, Japan 12/16/09
DJ Ashba - The Ballad Of Death
Guns N' Roses - guitar solo by DJ Ashba - Live In Osaka, Japan 12/16/09
Iete si imnu':
Slash Performs National Anthem at Staples Center - Oct 12th 2010 (HD)
Dj ASHBA Performing the National Anthem
Mari_a:
Iata si generatia de maine. De fapt, care maine ? De azi!
Zoe Thomson are 8 ani! Canta melodia Stratosphere (de la Stratovarius, neshte finlandezi), ceva foaaarte greu!
8 year old The Mini Band guitarist Zoe Thomson working on Stratosphere by Stratovarius.
Si in The Mini Band. Varste: de la 8 la 10 ani! 8) Astia nici toti dintii-n gura nu-i au! ;D Imi place ala cu tricou rosu si urechile mari! ;D
Find The Time Music Video - The Mini Band aged 8 to 10, kid band who Metallica like!
bit:
Bre, Ashba asta...zici ca-i Criss Angel fara trucuri. N-are a face, zau, nu-l ajunge pe merinosul de Slash nici pana la ghenuche, vorba bunicii. No, categoric, blanosu-i unic. E adevarat, e multi chiaristi buni (par egzamplu
Baldi Olier - Ciocarlia), da`numai cativa e unici.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă