Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (485/1323) > >>

micaela:
mmmm..... doi frumosi talentati.  am tras cu ochiul si la Bitman, da?  :)
n-am mai auzit melodia asta, dar am vazut-o de curand pe Angela Gheorghiu intr-un interviu... frumoasa, desteapta si, desi usor histrioana, modesta si umana. despre talent este inutil sa aminteasc... Mai e casatorita cu Roberto Alagna, ca se zvonea despre un divort? ce voce si Alagna....
cat despre Bitman... ca nu-ti place Holograf, mai treaca mearga, desi io nu pricep  :), insa Bitman... ce cusur ii gasesti?  :)

Mari_a:
Neah, dar cine-i mai intelege pe artisti? Ba divorteaza, ba nu…  (ochi alunecosi, inima zburdalnica – tot e azi ziua lui Nenea Iancu !) Uite stire : La Boheme
Dan Bittman… hmm... nu m-as opune ( ^-^ ) Dar muzica lui nu mai e ce-a fost: Danut SRL!   :P  :-X
Melodia e noua, clipul e lansat de cateva zile. Buna ideea cu Angela Gheorghiu. A luat-o si el pe urmele Iris - cu Felicia Filip, ori, (muult) mai sus, Queen cu Montserrat Caballe...

micaela:
bine c-ai amintit. Sa ne traiasca Nenea Iancu, odihneasca-se in pace. :) Mare om, mare surprinzator de caractere... :)
da, ignorand elegant defectu' inimii zburdalnice (mare defect, ce-i drept), Bitman place mie (vorbesc de portretul public, ca cine stie ce-o fi in culise...)... are genul acela de masculinitate pe gustul meu: amestec echilibrat de forta, bonomie si bunadispozitie, fara agresivitate inutila. si nici cu estetica nu sta foarte rau.  8) voce are, de asemenea.... sigur, nu ca Mercury al tau, da' nu-i de aruncat.

micaela:
deci Gheorghiu si Alagna mai sunt impreuna. super.
nici eu nu m-as opune unei Boheme la Londra... :)

bit:
Cine spunea ca lumea sta-n loc fara Axl Rose? Ia uite-aci: Michael Jackson - Give In To Me
(Mari_a, sa-ti dau mailul unde sa-mi trimiti injuraturile? :angel:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă