Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
balanta:
#Invalid YouTube Link#
Mari_a:
I really learned a lot
Love is like a flame
It burns you when it's hot...
nazareth love hurts (1976)
A fost cineva la concerte, pe 27-28 ianuarie?
Mari_a:
Sunt batrana si urata, n-am tatuaje, n-am chitara, n-aduc nici pe departe cu ea, insa o Lita Ford mi-ar fi placut sa fiu la carnaval ;D E o chitarista de rock, o doamna pe care o admir foarte mult. 8) Acum are 53. Am auzit ca se pregateste sa scoata un nou album anul asta ... 8)
LITA FORD - Playin' With Fire
Caroline:
Cu exceptia fondului de chitara electronica, ritmul suna mai mult a pop decat a rock. Sau nu ma pricep eu... :-\
Si mie mi-ar fi placut sa fiu la carnaval Musette, din "Pisicile aristocrate". :angel: Dar o sa fiu la carnaval exact cine mi-ar place cel mai putin sa fiu... pentru ca seman mai mult cu cine nu-mi place. :crazy2: Na-ti-o buna ca ti-am dres-o... :crazy2: :D
Tips and tricks:
Trandafir De la Moldova Lyrics Negativ karaoke
Sau, in varianta "modernizata" ^-^ :
Radio 21 Jaga Jaga karaoke
Mari_a:
N-as putea sa spun ce e rock-ul, de unde pana unde e, de cate feluri, cate genuri si subgenuri are... E un subiect vast (ceva amanunte aici: History of Rock Music )
Nici nu cred ca exista o delimitare stricta... Ma gandesc acum la "baladele rock" care nu-s de nici un fel rock - unele dintre ele-s de-a dreptul folk, soul sau orice altceva!
Uite, fara chitari electrice (ca "electronic" e deja altceva), cu chitari clasice, acustice - sau reci (exista si semi-; oamenii canta la orice, si la frunza!) . E rock? Nu e? Daca e, de ce e? Ca e cantat de astia?
Guns N' Roses - Patience
Am intrat azi aici sa pun ceva nou. Am mai zis ca nu ma omor dupa Holograf, dar ia uitati-va la Angela Gheorghiu... 8)
Holograf feat Angela Gheorghiu - Nu mai e timp (official video HD)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă