Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1338425 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #2415 : Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012, 23:12 »
#Invalid YouTube Link#
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2416 : Duminică, 29 Ianuarie 2012, 18:49 »
I really learned a lot
Love is like a flame
It burns you when it's hot...

nazareth love hurts (1976)

A fost cineva la concerte, pe 27-28 ianuarie?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2417 : Duminică, 29 Ianuarie 2012, 20:04 »
Sunt batrana si urata, n-am tatuaje, n-am chitara, n-aduc nici pe departe cu ea, insa o Lita Ford mi-ar fi placut sa fiu la carnaval  ;D E o chitarista de rock, o doamna pe care o admir foarte mult.  8) Acum are 53. Am auzit ca se pregateste sa scoata un nou album anul asta ...  8)

LITA FORD - Playin' With Fire

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2418 : Duminică, 29 Ianuarie 2012, 21:23 »
Cu exceptia fondului de chitara electronica, ritmul suna mai mult a pop decat a rock. Sau nu ma pricep eu...  :-\
Si mie mi-ar fi placut sa fiu la carnaval Musette, din "Pisicile aristocrate".  :angel: Dar o sa fiu la carnaval exact cine mi-ar place cel mai putin sa fiu...  pentru ca seman mai mult cu cine nu-mi place.  :crazy2: Na-ti-o buna ca ti-am dres-o... :crazy2:  :D

Tips and tricks:

Trandafir De la Moldova Lyrics Negativ karaoke

Sau, in varianta "modernizata"  ^-^ :

Radio 21 Jaga Jaga karaoke

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2419 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 10:30 »
N-as putea sa spun ce e rock-ul, de unde pana unde e, de cate feluri, cate genuri si subgenuri are... E un subiect vast (ceva amanunte aici:  History of Rock Music )
Nici nu cred ca exista o delimitare stricta... Ma gandesc acum la "baladele rock" care nu-s de nici un fel rock - unele dintre ele-s de-a dreptul folk, soul sau orice altceva!
Uite, fara chitari electrice (ca "electronic" e deja altceva), cu chitari clasice, acustice - sau reci (exista si semi-; oamenii canta la orice, si la frunza!) . E rock? Nu e? Daca e, de ce e? Ca e cantat de astia?
Guns N' Roses - Patience

Am intrat azi aici sa pun ceva nou. Am mai zis ca nu ma omor dupa Holograf, dar ia uitati-va la Angela Gheorghiu...  8)
Holograf feat Angela Gheorghiu - Nu mai e timp (official video HD)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2420 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 11:10 »
mmmm..... doi frumosi talentati.  am tras cu ochiul si la Bitman, da?  :)
n-am mai auzit melodia asta, dar am vazut-o de curand pe Angela Gheorghiu intr-un interviu... frumoasa, desteapta si, desi usor histrioana, modesta si umana. despre talent este inutil sa aminteasc... Mai e casatorita cu Roberto Alagna, ca se zvonea despre un divort? ce voce si Alagna....
cat despre Bitman... ca nu-ti place Holograf, mai treaca mearga, desi io nu pricep  :), insa Bitman... ce cusur ii gasesti?  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2421 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 11:44 »
Neah, dar cine-i mai intelege pe artisti? Ba divorteaza, ba nu…  (ochi alunecosi, inima zburdalnica – tot e azi ziua lui Nenea Iancu !) Uite stire : La Boheme
Dan Bittman… hmm... nu m-as opune ( ^-^ ) Dar muzica lui nu mai e ce-a fost: Danut SRL!   :P  :-X
Melodia e noua, clipul e lansat de cateva zile. Buna ideea cu Angela Gheorghiu. A luat-o si el pe urmele Iris - cu Felicia Filip, ori, (muult) mai sus, Queen cu Montserrat Caballe...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2422 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 11:52 »
bine c-ai amintit. Sa ne traiasca Nenea Iancu, odihneasca-se in pace. :) Mare om, mare surprinzator de caractere... :)
da, ignorand elegant defectu' inimii zburdalnice (mare defect, ce-i drept), Bitman place mie (vorbesc de portretul public, ca cine stie ce-o fi in culise...)... are genul acela de masculinitate pe gustul meu: amestec echilibrat de forta, bonomie si bunadispozitie, fara agresivitate inutila. si nici cu estetica nu sta foarte rau.  8) voce are, de asemenea.... sigur, nu ca Mercury al tau, da' nu-i de aruncat.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2423 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 12:07 »
deci Gheorghiu si Alagna mai sunt impreuna. super.
nici eu nu m-as opune unei Boheme la Londra... :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2424 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 12:26 »
Cine spunea ca lumea sta-n loc fara Axl Rose? Ia uite-aci:
Michael Jackson - Give In To Me

(Mari_a, sa-ti dau mailul unde sa-mi trimiti injuraturile? :angel:)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2425 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 12:34 »
Las' ca nici fara Slash n-am auzit sa decedeze nimeni  ::)  (uite bietu' Michael ce pati!  ;D)  Io dupa asta nou, DJ Ashba, sunt lesinata...   8)
Uite, o idee buna ar fi sa fiu unu' din astia doi la carnaval...  :2funny:
(O alta idee buna ar fi sa-mi dai mailu', ca sa te pisez la cap pana vii cu noi in oras!  :D   :P   :buck2:  )

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2426 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 12:36 »
Daaaaaaa? Pai ia uite-aci nr.2:
Slash - Solo GodFather Theme
. Mai zi ceva!
(cat despre mail, xt_mihalache[at]yahoo[dot]com, iar de iesit, vin cu siguranta cat de curand)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2427 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 12:52 »
Te asteptam cat de curand!  :)
Io n-am zis ca-l urasc pe Slash - de altfel, l-am mai pus p-aici mai demult. Dar chitaristi buni.. E garla!  :P   :D   >:D

Ron "Bumblefoot" Thal - Pink Panther
Guns N' Roses - guitar solo by Ron "Bumblefoot" Thal - Live In Osaka, Japan 12/16/09

DJ Ashba - The Ballad Of Death
Guns N' Roses - guitar solo by DJ Ashba - Live In Osaka, Japan 12/16/09

Iete si imnu':
Slash Performs National Anthem at Staples Center - Oct 12th 2010 (HD)

Dj ASHBA Performing the National Anthem

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2428 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 14:47 »
Iata si generatia de maine. De fapt, care maine ? De azi!
Zoe Thomson are 8 ani! Canta melodia Stratosphere (de la Stratovarius, neshte finlandezi), ceva foaaarte greu!
8 year old The Mini Band guitarist Zoe Thomson working on Stratosphere by Stratovarius.

Si in The Mini Band. Varste: de la 8 la 10 ani!  8) Astia nici toti dintii-n gura nu-i au!  ;D  Imi place ala cu tricou rosu si urechile mari!  ;D
Find The Time Music Video - The Mini Band aged 8 to 10, kid band who Metallica like!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2429 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 14:55 »
Bre, Ashba asta...zici ca-i Criss Angel fara trucuri. N-are a face, zau, nu-l ajunge pe merinosul de Slash nici pana la ghenuche, vorba bunicii. No, categoric, blanosu-i unic. E adevarat, e multi chiaristi buni (par egzamplu
Baldi Olier - Ciocarlia
), da`numai cativa e unici.