Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Mari_a:
Si una de miez de noapte:
I love my Mr Wrong
Mary J. Bliiiiiiiiiiige
Saturnianul:
Din vremuri imemoriale dar superbe. Io vibrez mai mult cind e vorba de Mississippi decit cind e vorba de Olt ;D
silviu:
Enrico Macias sărbătoreşte 50 de ani de carieră într-un concert pe 9 martie la Bucureşti
Enrico Macias revine anul acesta în România pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani de carieră printr-un concert extraordinar ce va avea loc pe scena Sălii Palatului pe 9 martie, de la ora 20.00, informează organizatorii.
NeliTTT:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 12 Ianuarie 2012, 18:03 ---Dedicatie pentru o doamna hotarata, de la marginea hartii:
35 sec of clapping
(Nu, ma, nu e pentru tine, e pentru soacra-mea de la Darabani! ;D :P)
--- Terminare citat ---
Dumnezeule, nu pot sa cred!!!!! Tu poti orice pe lumea asta. Nu mai zic nimic ca tu executi in urmatoarele 5 secunde. Multumesc mult pt aplauze, si da, ma, le merit, si da, ma sunt pentru mine, ca alea pentru soacre suna altfel, le recunosc io.
NeliTTT:
Si, scuzati, am uitat sa-i multumesc Carolinei pt dedicatie. Multumesc, tiza mea, sper ca nu tre sa o apucam acuma cu Maria pe calea bisericii, ca stii noi mai avem cate ceva de facut inainte, mai avem planuri. Adica vreau sa zic ca ne-au ramas niste dansuri nedansate. Intelegi tu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă