Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (428/1323) > >>

Mari_a:
Decembrie muzical. Cele mai asteptate concerte:
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/decembrie-muzical-cine-ne-incanta-de-sarbatori-157556.html

Mie din lista mi-ar placea „The Magic Gospel Pearls“, care este maine... si Johann Strauss Ensemble. Nu merg la nici unul. In acest decembrie ascultam muzica loco. Ii dam drumul Dunarii Albastre prin sufragerie. Am dublu CD - original - cu Concertul de Anul Nou de la Viena (parca de acum doi ani).

steliana:
Chiar daca topicul nu este cel potrivit, Gigi, parca spuneai ca ai sa faci un minimuzeu cu diverse ... si ai mai spus ca ai sa faci o melodie la ceasul desteptator, cu rasul meu. Oare Niko reuseste sa se trezeasca?
Fan Camp? Ala a fost maraton de ras! Amintiti-va ca nici pe terasa unde am baut cafeaua in Sibiu, Gigi nu stia ce sa faca de hohotele noastre. Parca scosese in oras niste ... care se tineau cu mainile de maxilare, abdomen si cu lacrimi pe obraji tot timpul - din cauza rasului.
Ce Adi cantaretul sau scufita?
Adi criminalul!
Dadus era tot timpul pe sub masa iar criminalul nu-si putea interpreta rolul din cauza rasului. Steliana era vinovata!

Gigi, daca vin tirurile si nu ma chemi ...  :D

pocama:

Mari_a:
De pe Chinese Democracy, un album trist din 2008, am o copie in masina. E bun de pus la drum lung, singur…
Din pacate, Mr.Axl Rose nu se mai oboseste sa faca videoclipuri, ca nu e multumit de felul cum arata azi. Noi suntem  ::)

All the love in the world couldn't save you
All the innocence inside
You know I tried so hard to make you
Ooo I wanna make you change your mind

Street Of Dreams

pocama:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă