Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
pocama:
Monique:
almi_gabi:
--- Citat din: Monique din Sâmbătă, 03 Decembrie 2011, 11:08 ---Freedie Mercury-Streets of Philadelphia
--- Terminare citat ---
ce mi-a placut mie melodia asta ( si filmul 8) ) eu ascult mai mult varianta lui Bruce Springsteen - acum ca mi-am luat un set nou de casti (sa nu mai "tetorizez" vecinii ;D ) am ascultat-o la maxim
ceva ce nu pot asculta la maxim ca imi 'Killer-esc" auzul ;D
Mari_a:
Pai canta Bruce Springsteen. Freddie ar fi cantat melodia asta doar daca s-ar fi reincarnat, intrucat ea a fost compusa pentru filmul Philadelphia (cu Tom Hanks si Denzel Washington), care a fost lansat in 1993. Cel care a pus Streets of Philadelphia peste imaginile cu Freddie a facut legatura intre tema filmului si SIDA - boala care l-a rapus.
Clipul e interesant pentru ca prezinta imagini color din 1991 (Freddie a murit pe 24 noiembrie), de la inregistrarea ultimului clip Queen - These Are the Days of Our Live care a fost lansat in alb-negru. Apar imagini de la inmormantarea lui Freddie (de fapt, de la crematoriu), Elton John e in cadru la un moment dat; apare statuia lui de la Geneva unde se presupune ca s-ar afla cenusa
Mari_a:
Clipul cu vesta cu pisici - care au noua vieti... Clipul in care nu danseaza (de fapt, nu face nici un pas - era foarta bolnav, se spune ca avea dureri foarte mari)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă