Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (426/1323) > >>

steliana:
"hai ca e Adi Bezna in Sibiu si canta in Imperium!"

fara bestialul si mult cantatul "cu lupii laolalta"?
geloasa la culme, pe inspirata revedere!

admin:
Stii Steliana, ca in Bucovina, in primavara trebuia sa ne intalnim cu el la Gura Humorului, unde avea spectacol. Canta chiar in localul lui Sorin Poclitaru, poetul, cel cu care a venit la Sibiu.
Nu mai sta in Piatra, s-a mutat in Iasi, de fapt s-a mutat este mult spus, pt ca este foarte mult timp plecat prin tara. Oricum "greierasu'" a ramas la fel de spontan si vioi, asa cum il cunoscusem la Sibiel. Mi-am adus aminte ca a participat si la Fun Camp, sau ma insel? Atunci cu amenajarea cafenelei....

dadus:
Da a participat si la Fun Camp,datorita lui am cistigat concursul cu amenajarea cafenelei.
iar la carnaval a fost Scufita rosie si acum rad cu lacrimi cind revad pozele.

admin:
Da, chiar uitasem de carnavalul acela...Cu madam Helene, parizianca. Ha. ha, ha! Intradevar a fost ceva super! Improvizatii, costume pline de fantezie. Stiu ca ati dat iama intr-un magazin din Sibiu cu accesorii si v-ati aprovizionat din greu. Carmenus era de nerecunoscut, era in asa fel fardata, incat nu-ti mai dadeai seama ca e ea. Si Adi in costum de Scufita Rosie! Am ras si eu atunci, cu lacrimi, nu-mi puteam stapani hohotele. Can a intrat Helen, cu "condicuta", urmata de o parte din voi. Am crezut ca lesin!

pocama:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă