Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (387/1323) > >>

bit:

Mari_a:
Ooo ho hooo, Silviu! Cum ar zice Irinel: misto !   ;D
Rascolesc youtube-ul si zau daca-mi vine in minte ceva de dans.  ::)
Uite, l-am gasit pe Eric-nu-stiu-cum asta si-l pun special pentru tine. Bine, si pentru Andromeda un pic – ca sa nu se supere ca am mazgalit p-aici!  :P

Pentru dans, trebuie sa ai conditie fizica. Asa ca… aerobic !

bitek - fain! ce grupa ai? daca e nevoie sa donez, cu placere!  :)

Mari_a:
Sa dansam cu frumusica asta mica (in clipul asta zici ca are doi metri!). Am urmarit-o pe net in Aphrodite - Les Floies Tour 2011...

Mari_a:
Hai sa mai scriu, ca mi-a zis cineva ca la aia de mai sus am scris prea putin!  ;D    Mai, nicicum nu va place!  :(
Ia uite si cum am scris! Sigur ca e Folies … Asa ma ia pe mine tastatura pe dinainte.  Plus ca nu e usor sa schimbi paishpe feluri de tastaturi pe zi. Alea albe ma enerveaza cel mai mult.
Asa, sa trecem la lucruri serioase: un dubstep pe care l-am mai pus pe forum, dar pe topicul acela cu cafeaua. D-aia are atatea accesari!  :P (heeei, asta e o gluma !). Ati auzit ca s-a inventat cafeaua inhalabila? Zero calorii! Dar cica nu se trage pe nas, ci pe limba!  :-\

Dans! Dubstep! Cum zicea unu’ de dimineata la radio: lasati-l sa va patrunda !

(azi o sa caut ceva nou cu Kylie, are unele belea, cum ar zice cineva  :D)

almi_gabi:
cred ca v-am spus ca imi plac baietii astia - ieri dadeam o raita prin magazine (rafting !!  8) ) cand in unul din magazine baiatul de pe raion (ciufulit, cu blugi cu turul pe la genunchi, cu bascheti de-aia de firma - in fine - stiti voi genul) striga catre fata de la casa sa dea muzica un pic mai tare - binenteles - eu curioasa las "toalele" si ascult sa vad ce muzica vrea tanarul ca deh, de la generatia noua invatam   ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă