Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
silviu:
faina melodie! frumos baiat :) da' si dansatoarele :-*
Mari_a:
Ah, da! Ricky e muy caliente! Dar stii cum e cu astia frumosi: nu le plac femeile! ;D Nu stiu daca dansatoarele-s dalea de urasc barbatii
Dar ii urasc ele si unele dastea normale
;D
Uite, Silviu, fiindca ti-a placut, pun una pentru tine. Tot ziceai tu ca nu stii sa inoti poate te invata fata asta de se imbaiaza la inceput si la sfarsit!
La Bomba - muevete mamita que me vuelvo locoooooo ;D ;D ;D
Yeaaaaah, ce frumooos! (Urasc muzica latina si telenovelele ;D ;D ;D)
silviu:
wow! cu fata asta as intra in apa chiar daca nu stiu sa inot. barem m-as ineca fericit 8)
Mari_a:
Silviu, te tine ea la suprafata. Tu doar stai pe spate! ::)
Apropo de dans: voua ce muzica de dans va place? Pe ce dansati, pe ce ati dansa ?
Eu la capitolul asta ma declar invinsa. Dansam cand eram tanara, pe urma a venit tavalugul peste mine. Ma pricep la muzica lacrimogena, dar la d-astea vesele
Afara de niste bluzuri d-alea de ti se inmoaie genunchii (daca le dansezi cu cine trebe!), altceva nu stiu.
Hai, puneti voi. Orice, orice gen, ceva pe care sa se poata dansa.
Uite, eu incep cu neste secvente din Titanic. Cata bucurie !
Titanic Dance Music
Hai, bagati, ca vin petrecerile de sarbatori !
Mari_a:
Hai ca mai pun una. Ca vreau sa depasesc la vederi topicul ala cu cafeaua al lui Gabi! :D
Dr Alban (pe numele sau real Alban Nwapa), care incingea discotecile in anii 90, este de origine nigeriana, a studiat stomatologia in Suedia (si-a si deschis propriul cabinet), iar fratele sau a fost student la medicina in Timisoara. In tinerete, a lucrat ca DJ intr-un club din Stockholm. Are milioane de albume vandute si nenumarate discuri de argint, de aur si de platina. Si-a infiintat propria companie de inregistrari - Dr. Records. A cantat de cateva ori in Romania.
Dr. Alban - It's my life Imi pare rau, dar melodia ne-remixata n-am gasit-o decat aici:
Astept muzici de dans ! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă