Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Saturnianul:
Sting (pe numele sau adevarat Gordon Sumner) in vremurile The Police, cind muzica lui era mai... muzica. Ca stilul de acum nu imi mai place deloc.
Legat de melodia de mai jos, eu am o dilema: nu ma pot hotari daca e o declaratie de iubire sau o declaratie de... neincredere ;D I mean, c'mon: Every breath you take, every move you make, I'll be watching you? Pai detectivii particulari pentru ce sunt? :D
Saturnianul:
--- Citat din: Manfred din Luni, 07 Noiembrie 2011, 19:52 ---Exista. Exista chiar si o serie de excelente albume produse in colaborare cu Jon Anderson
--- Terminare citat ---
Frumoasa e si colaborarea aceluiasi Jon Anderson (fostul vocalist al legendarei trupe de rock progresiv Yes) cu Kitaro (Masanori Takahashi), un fel de Jean-Michel Jarre al Japoniei, considerat pionierul muzicii New Age, pentru albumul Dream (1992). Mai jos, o melodie de pe acel album
Mari_a:
Am descoperit-o pe frumusica asta de curand. Am auzit-o cantand la un post de radio, dar n-au spus cine e. Am cautat-o pe net dupa melodie, dupa ceva refren ce retinusem si de cateva zile tot ascult la ea: este uimitoare! Am pus mai sus un clip care-i numai audio, pun acum si unul video.
Amestec de Africa de Sud cu Zimbabwe, crescuta la Londra, absolventa de folosofie la Cambridge. E greu de spus ce gen canta, e un amestec de indie folk rock pop. Idolii ei sunt Elliott Smith si Leonard Cohen.
Kyla La Grange - Heavy Stone
PS: acum am observat cate Views are topicul acesta: 24.337! E intrecut doar de cel cu invitatia la cafea - 26.468 si de Cum te simti acum - cu 33.065...
Mari_a:
Un "clasic": Ricky Martin.
Una antrenanta, de dans, special pentru Gabitzaaaa :-* :-* :-* Iti zic si aici: LA MULTI ANI!
Yeaaaah, Livin' La Vida Locaaaaaaaaaaa
Manfred:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 08 Noiembrie 2011, 03:43 ---Frumoasa e si colaborarea aceluiasi Jon Anderson (fostul vocalist al legendarei trupe de rock progresiv Yes) cu Kitaro
--- Terminare citat ---
Absolut de acord.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă