Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
bit:
Hai bre, zau, shy guy e un fel de fata-n casa! Nu uita...
Foaaarte frumos! Fragmente din Pavarotti & Friends am pus si eu pe Giganti ai muzicii. Si da, stiu, imi repet asta in fiecare zi: This is a man's world
But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl
He's lost in the wilderness
He's lost in bitterness ...
Iata ca a venit si november. Pe aici inca nu ploua, insa asa sunt eu, intotdeauna contra curentului: asa imi e un dor de November Rain
O balada simfonica din 1991 la care se spune ca Axl Rose (cunoscut ca un super-perfectionist!) ar fi lucrat vreo opt-noua ani, a facut mai multe versiuni
Are noua minute din care de obicei la radio se dau maxim 6, dar exista si o versiune de 18 minute
Imi place mult inregistrarea dintr-un concert unde o canta cu Elton John.
Videoclipul a aparut in 1992; este unul dintre cele mai costisitoare facute vreodata, cu un buget de 1,5 milioane $. Numai rochia miresei a fost 8 mii $. EA este Stephanie Seymour (manechin Victoria Secret), prietena lui Axl de atunci. Lui tocmai i se anulase scurtul mariaj cu Erin Everly, ea fusese casatorita cu un chitarist si avea un fiu de nici un an. Au fost impreuna vreo doi ani, insa Axl nu s-a insurat cu ea. S-a lasat cu paruiala, cu acuze de infidelitate si de furt din partea lui, de agresiune si violente din partea ei. Si, in cele din urma, cu tribunal, unde ea a avut-o aliata pe fosta lui Erin Everly. Cred ca ea isi dorea o viata linistita pentru ea si copilul ei, nu una agitata de star rock. L-a parasit pentru a se casatori cu un milionar mai batran cu 21 de ani, care avea deja cinci copii si cu care ea a mai facut doi baieti si o fata
Nici Axl nu era sarac! Dar ea a preferat blugilor prin cluburi, haina de blana in Rolls. Arata bestial si azi, la 43 ; s-a despartit de milionar in 2009, dupa 14 ani
A fost fotografiata acum doi ani pe o plaja imbratisandu-se si sarutandu-se cu fiul ei cel mare
ea (41) cica doar se pupa cu el (18) pe gura, iar ala ii pusese mana pe sani din intamplare
baiatul zice ca el e gay si ca are o relatie speciala, de neinteles pentru altii, cu maica-sa
ma rog, poate ea incerca sa-l aduca pe calea cea buna
Dupa ce am ascultat melodia de j'demii de ori, desi il iubesc pe Axl, cand ma gandesc la November Rain imi vine in minte solo-ul de chitara al lui Slash, de la minutul 4,12. A fost filmat din elicopter, in fata unei biserici din New Mexico
Axl si Slash nu-si mai vorbesc de prin 1993, de cand grupul original Guns N'Roses s-a destramat...
November Rain e cantata si azi de Axl+altii-orchestra simfonica, insa cu partitura lui Slash se lupta trei chitaristi
Am stat intr-una din seri si am vizionat pe net concertul Guns N'Roses - de doua ore si jumate - de la Festivalul Rock in Rio de la inceputul lui octombrie, de la Rio de Janeiro. Instrumental a sunat foaaarte bine, dar vocea, vai, vocea... N-a mai ramas mai nimic din vocea lui Axl de odinioara...
Sometimes I need some time on my own
Sometimes I need some time all alone
Everybody needs some time on their own
Don't you know you need some time all alone
Mari_a:
Ii fredonez un refren unei doamne cu care m-am pe-em-it in seara asta. Capul sus! Nu mor caii cand vor cainii!!! ;)
Ca la rascoala, ca la '48, ca la '89, ca la karaoke: :)
So come on!
They will not force us
They will stop degrading us
They will not control us
We will be victorious
Muse - Uprising
almi_gabi:
in dimineata asta m-am "delectat" cu baietii astia ;D - au multe de spus - unele mai pe direct si nu prea se pot "difuza" :) - asa ca am ales ceva mai "diplomat" :D
Mari_a:
Am mai scris de roscatul asta pistruiat pe aici....
Simply Red
A Song For You
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă