Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (373/1323) > >>

almi_gabi:
africa club  ;D ;D 8)

Mari_a:
Mah, io in clubul asta nu ma bag! De cand am vazut neshte poze cu neshte cetateni de culoare dezbracati... Nope! E pericolu' prea mare!

In liceu am avut un Abdi din Somalia. Inaaalt, slaaab, cu par d-ala valvoi (liceu de fete, il aveam in clasa pe el si pe un pampalau - baiatul unei profesoare). Moaaama, ce ne rodea curiozitatea! Pana la urma, dupa o vacanta, ne-a adus o nuca de cocos - prima pe care am vazut-o in viata mea. Imi amintesc cum ne miram ca nu e dulce... Alea mai indraznete l-ar fi dezbracat, dar saracul era mai rusinos ca o fata... Plus ca se vedea ca fusese instruit ce sa faca si ce nu, ce sa zica si ce nu... Nu discuta politica nici sa-l pici cu ceara!

Manfred:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 31 Octombrie 2011, 10:42 ---Azi nimic. Esti dragut, asa, in general!   :)   (deci sa fie clar: nu-i fac curte!   >:( )

--- Terminare citat ---

Ma faci sa rosesc.  :-[ Stii ca sint un shy guy. :)

janeta:

--- Citat ---africa club  ;D ;D 8)
--- Terminare citat ---

eu as intra si maine in clubul asta ....daca m-ar mai tine balamalele . :D cum aud o toba , cum incepe adrenalina sa zburde si face de rusine picioarele  si...restul :D

Mari_a:

--- Citat din: Manfred din Luni, 31 Octombrie 2011, 17:07 ---Stii ca sint un shy guy. :)
--- Terminare citat ---

Mmmm, ce sa aleg? Ca sunt multe cu shy guy... Ca sunteti multi !  ;)

I don't want no fly guy
I just want a shy guy...
Oh lord have mercy mercy mercy...

But i don't want somebody
Who's loving everybody
I need a shy guy
He's the kinda guy who'll only be mine...

Diana King

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă