Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Saturnianul:
--- Citat din: julia din Luni, 24 Octombrie 2011, 16:18 ---pai si atunci de ce cinta astilalti?!??
--- Terminare citat ---
Pentru ca eram convins ca astialalti sunt ailalti ;D Mi-am dat seama la destula vreme dupa si n-am mai reeditat mesajul.
Saturnianul:
Pun pariu că d-asta nu ştiaţi că ascult :D De altfel, muzica din Oaş e singurul gen de muzică populară pe care îl diger şi care chiar îmi transmite ceva.
De te duci în sus pă Iza, măi dorule dor
Din Sighet pîna-n Botiza, măi dorule dor
Vezi feciorii lui Bogdan, măi dorule dor
Înstruţaţi cu măieran, măi dorule dor
NB: Io n-am nici un fecior, clar? Să nu ne auzim vorbe :D :D
Mari_a:
Doh, Andromedă, n-ai, dar poate ca esti! ;D :P
Ce-mi place ca s-a animat topicul astaaaaa! Maxim! Dati-i inainte! 8)
Ce-am mai umblat aseara pe la cutiuta muzicala! Aia cu nestemate, de-o tin chiar langa inima... (Si nici n-am umblat la Tokaji, ca am vazut ca-i din 2007 si e pacat sa-l desfac singura! :D)
Eram copil cand a murit JJ, n-am apucat-o, dar atunci, la fel ca si acum, imi placea sa stau pe langa cei mari si sa ascult... Asa am aflat ca s-a intamplat ceva la Woodstock in 1969 si am adunat in timp piesele puzzle-lui...
Ca ziceam ieri de Doamne-Doamne...
JJ - rugaciune :)
Cat despre Tombe la Neige... Daca ar fi dupa mine, as vrea zapada numai intre 23 decembrie si cam 2 ianuarie.... :)
Mari_a:
Multumesc celui/celei care a facut ordine pe-aici.
(adica lu' MIE, Andromeda, imi mutumeste :P :D)
Mi-a cazut sub tastatura ceva despre dans si Fred Astaire - ce discutati voi aseara pe-aici. Hai sa pun fragmentul aici, desi eu personal n-am nici o tangenta cu dansul... Io-s cu ascultatul... Dar o sa iau lectii, ca am vazut ca in SC Se Cere :D
Din spectacolul Confesiuni despre artă şi viaţă - Radu Beligan
"În 1933, Fred Astaire dădea prima lui probă în studiourile Metro-Goldwyn-Mayer. Directorul studioului şi-a notat: "Nu poate juca, cam chelios. Ştie puţin să danseze". Fred Astaire a păstrat toată viaţa aceasta notiţă deasupra şemineului din faimoasa lui locuinţă din Beverly Hills. Da, nu-i poţi convinge de valoarea ta în artă decât cu multă trudă!"
De citit cartea Note de insomniac a maestrului...
Maestre si maestri, bagati muzica! :)
silviu:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă