Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1358367 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #1785 : Marți, 25 Octombrie 2011, 20:46 »
Cry Baby .... deja ma simt mai bine  :)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1786 : Marți, 25 Octombrie 2011, 21:34 »
spre aducere aminte , cu gandul la iarna care vine si la...Adamo care e in drum spre noi

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/_64nc_NLE_I?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1787 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:17 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/SUYI7kIR0S4?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1788 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:21 »
Fa-le ce vrei tu!  :P  Dar, daca-s mai putin coapte, nu sunt acre?   ::)
da, dar eu sunt un dulce :P
Citat din: Mari_a
Hai ca aici e loc de dat cu muzica. Ia zi, Silviu, ce muzica asculti cand te lupti cu omagiile:)
acum ascult asta :(
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/KX9w19fRjxM?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1789 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:45 »
Multumesc Silviu.
Sa mai incerc ceva:<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/VDmCZar-MpA?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Uite d-aia n-am invatat niciodata sa dansez, ma uit la omul asta si apoi cand ma gandesc la mine ma simt ca un urs polar cu doua picioare stangi.

julia

• Vizitator
« Răspuns #1790 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:49 »
cu dansul asta sigur nu cuceresti pe nimeni, crede-ma
doar daca are parkinson

immm ce-mi place sting...
intr-o vreme era la egalitate cu U2, se tineau cu dintii de locul I intre preferatii mei

julia

• Vizitator
« Răspuns #1791 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:52 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/037uSAIahho?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/EmDQFWNjHpA?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1792 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:53 »
Era vorba de virtuozitate. La omul asta dansul e arta. Nu are a face ca-i step, vals sau altceva, e vorba de arta.

julia

• Vizitator
« Răspuns #1793 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:54 »
chestie de interpretare
eu as zice ca e exercitiu si abilitati fizice iesite din comun

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1794 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:58 »
Da, si de fluiditate si eleganta in miscare, de un simt al tactului (masurii, bpm) iesit din comun, sincronizare/sincronicitate si de...in fine. Sa fim seriosi. Daca dansul e arta, atunci ce a facut Astaire sigur e arta.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1795 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 02:43 »
pai si atunci de ce cinta astilalti?!??

Pentru ca eram convins ca astialalti sunt ailalti  ;D Mi-am dat seama la destula vreme dupa si n-am mai reeditat mesajul.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1796 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 03:04 »
Pun pariu că d-asta nu ştiaţi că ascult  :D De altfel, muzica din Oaş e singurul gen de muzică populară pe care îl diger şi care chiar îmi transmite ceva.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/qweZ_Y7O9Mo?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De te duci în sus pă Iza, măi dorule dor
Din Sighet pîna-n Botiza, măi dorule dor
Vezi feciorii lui Bogdan, măi dorule dor
Înstruţaţi cu măieran, măi dorule dor

NB: Io n-am nici un fecior, clar? Să nu ne auzim vorbe  :D :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1797 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 08:55 »
Doh, Andromedă, n-ai, dar poate ca esti!  ;D  :P

Ce-mi place ca s-a animat topicul astaaaaa!  Maxim! Dati-i inainte!   8)

Ce-am mai umblat aseara pe la cutiuta muzicala! Aia cu nestemate, de-o tin chiar langa inima... (Si nici n-am umblat la Tokaji, ca am vazut ca-i din 2007 si e pacat sa-l desfac singura!  :D)
Eram copil cand a murit JJ, n-am apucat-o, dar atunci, la fel ca si acum, imi placea sa stau pe langa cei mari si sa ascult... Asa am aflat ca s-a intamplat ceva la Woodstock in 1969 si am adunat in timp piesele puzzle-lui...
Ca ziceam ieri de Doamne-Doamne...
JJ - rugaciune  :)
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/dbmPTsyB2H8?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Cat despre Tombe la Neige... Daca ar fi dupa mine, as vrea zapada numai intre 23 decembrie si cam 2 ianuarie....  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1798 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 11:34 »
Multumesc celui/celei care a facut ordine pe-aici.

(adica lu' MIE, Andromeda, imi mutumeste :P  :D)

Mi-a cazut sub tastatura ceva despre dans si Fred Astaire - ce discutati voi aseara pe-aici. Hai sa pun fragmentul aici, desi eu personal n-am nici o tangenta cu dansul... Io-s cu ascultatul... Dar o sa iau lectii, ca am vazut ca in SC Se Cere  :D

Din spectacolul Confesiuni despre artă şi viaţă - Radu Beligan
"În 1933, Fred Astaire dădea prima lui probă în studiourile Metro-Goldwyn-Mayer. Directorul studioului şi-a notat: "Nu poate juca, cam chelios. Ştie puţin să danseze". Fred Astaire a păstrat toată viaţa aceasta notiţă deasupra şemineului din faimoasa lui locuinţă din Beverly Hills. Da, nu-i poţi convinge de valoarea ta în artă decât cu multă trudă!"
De citit cartea Note de insomniac a maestrului...

Maestre si maestri, bagati muzica!  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1799 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 11:52 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/1FXEXdumpYs?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>