Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Mari_a:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 25 Octombrie 2011, 08:00 ---mari, pentru urechile tale (ma bazez pe tine ca ne gasesti ceva cantece de catanie :) ) si pentru ziua armatei ;D
poate cei care au facut armata se mai gandesc la acele vremuri 8)
--- Terminare citat ---
Mai, am zis ca nu mai scriu p-aici! Bagati si voi!
Mi-a cantat azi in urechi postul MTV Romania. Woah, aceeasi muzica (proasta) s-a repetat de paispe ori de azi dimineata!
De catanie, uite unu' veeeeechi, pe care-l cantam prietenilor mei prin anii '80.... Ce-au imbatranit si Status Quo!!!!
In The Army Now Stand up and fight!
- Obama va retrage trupele din Irak pana la sfarsitul anului asta
- Imi pare rau ca nu se mai face obligatoriu armata, ii mai trezea si pe astia mici!
- Iubesc armata (nu m-au lasat ai mei sa ma duc la scoala la Sibiu, unde se dusese o mare parte din gasca mea)
- Il urasc rau pe un militar... :D
Dupa US Army, pentru echilibru, uite unu care nu stiu ce zice, dar per total e bine: ;D
Russian Airborne Troops
(il mai stiu eu pe unu' de facea roata in maini ;D)
Am onoarea sa va salut!
Mari_a:
Am facut si eu o tzâra de armata, si, desi nu sunt o feminista, tre sa pun aici si un omagiu militarelor :)
Doamnelor, Chapeau!
Female Soldiers from around the world (pacat ca n-au pus decat tinere si mai mult asiatice)
Si ceva pentru barbati: v-o mai amintiti pe Demi Moore in G.I.Jane? ;)
(Gata, nu mai scriu. Mai cantati si voi!!!)
silviu:
--- Citat din: mari_a ---Female Soldiers from around the world (pacat ca n-au pus decat tinere)
--- Terminare citat ---
de ce e pacat?
Mari_a:
Pentru ca si alea mai coapte merita omagii. Sunt o gramada de femei prin armata... Nu numai fotomodeale. E adevarat ca nu soldiers, au grade... Si nu au viata usoara...
Am avut in familie una care a murit coloneleasa, la 63 de ani... I-a trimis armata o coroana jumulita...
silviu:
am inteles, sa traiti! ;D eu le omagiez pe cele mai putin coapte :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă