Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (356/1323) > >>

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 25 Octombrie 2011, 08:00 ---mari, pentru urechile tale (ma bazez pe tine ca ne gasesti ceva cantece de catanie  :) ) si pentru ziua armatei  ;D
poate cei care au facut armata se mai gandesc la acele vremuri  8)
--- Terminare citat ---

Mai, am zis ca nu mai scriu p-aici! Bagati si voi!
Mi-a cantat azi in urechi postul MTV Romania. Woah, aceeasi muzica (proasta) s-a repetat de paispe ori de azi dimineata!

De catanie, uite unu' veeeeechi, pe care-l cantam prietenilor mei prin anii '80.... Ce-au imbatranit si Status Quo!!!!
In The Army Now  Stand up and fight!

- Obama va retrage trupele din Irak pana la sfarsitul anului asta
- Imi pare rau ca nu se mai face obligatoriu armata, ii mai trezea si pe astia mici!
- Iubesc armata (nu m-au lasat ai mei sa ma duc la scoala la Sibiu, unde se dusese o mare parte din gasca mea)
- Il urasc rau pe un militar...  :D

Dupa US Army, pentru echilibru, uite unu care nu stiu ce zice, dar per total e bine:   ;D
Russian Airborne Troops

(il mai stiu eu pe unu' de facea roata in maini  ;D)

Am onoarea sa va salut!

Mari_a:
Am facut si eu o tzâra de armata, si, desi nu sunt o feminista, tre sa pun aici si un omagiu militarelor  :)

Doamnelor, Chapeau!

Female Soldiers from around the world (pacat ca n-au pus decat tinere si mai mult asiatice)

Si ceva pentru barbati: v-o mai amintiti pe Demi Moore in G.I.Jane?  ;)

(Gata, nu mai scriu. Mai cantati si voi!!!)

silviu:

--- Citat din: mari_a ---Female Soldiers from around the world (pacat ca n-au pus decat tinere)
--- Terminare citat ---
de ce e pacat?

Mari_a:
Pentru ca si alea mai coapte merita omagii. Sunt o gramada de femei prin armata... Nu numai fotomodeale. E adevarat ca nu soldiers, au grade... Si nu au viata usoara...
Am avut in familie una care a murit coloneleasa, la 63 de ani... I-a trimis armata o coroana jumulita...

silviu:
am inteles, sa traiti! ;D eu le omagiez pe cele mai putin coapte :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă