Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (354/1323) > >>

Mari_a:
Aseara, cufundandu-ma-n remixurile lui Jay Z, am ajuns la  el + Linkin Park + Sir Paul. Care am auzit ca iar se insoara – iar a gasit una care zice ca-l va iubi pana la ultimul shilling!
Dupa epoca Beatles, intre ’71 si ’81, isi facuse un grup cu nevasta-sa Linda (care a murit in 1998 de cancer la san - avea 56), cu inca un tip si cativa instrumentisti pe care ii tot rula: WINGS. Albumul Wings Greatest il am si acum prin pod.
Un canticel care mie imi place foarte mult, compus pentru un Bond 007, (si pe care il canta intr-un mare fel si my beloved Axl Rose) este Live and Let Die.
Paul McCartney - Live and Let Die   live

Mari_a:
Uf, ce urasc vremea asta… De acum, ce urmeaza? Hibernat pana la primavara!
Hai sa mai revin in zilele noastre. Uite unu’ care e cu un an mai mare ca mine: Anthony Kiedis. Sange de cherokee, vârât în kaballah aia a lor,  vegetarian, le are la catastif printre altele pe Sinéad O'Connor si pe Heidi Klum. A fost botezat de Sonny Bono si Cher i-a fost un fel de babysitter.
El e baiat frumos, nus-ce si-a lasat mustata aia... imi placea cand avea pletele pana la brau. Si cand s-a tuns si s-a facut blond...
Flea, basistul, ala cu parul verde, face toti banii!
Nu ma omoram dupa Red Hot Chili Peppers, dar cum a mea, când era prin liceu, mi-i punea in casa non-stop, au inceput sa-mi placă si mie…
Californication, Under The Bridge, Can’t Stop, Give It Away, Suck My Kiss si altele au fost (si sunt)super-difuzate si pe la noi.

Una noua: The Adventures of Rain Dance Maggie

Si una mai veche. Ritmuri indracite in By The Way

Apropo, ati vazut cum arata azi Sinéad O'Connor?!?!?!

silviu:

--- Citat din: Mari_a ---Apropo, ati vazut cum arata azi Sinéad O'Connor?!?!?!
--- Terminare citat ---
:o cand a trecut-o anthony kiedis la catastif? atunci sau acum? ???

Mari_a:
Phoai! Atunci, desigur! Prin '89.
Cine dreaq se mai uita azi la noi, la cum aratam?! Femeile se ofilesc mai repede. Cand ma uit la pozele mele din '89 de la Costinesti si apoi la cele de la Hajdu--- Dar mai bine nu ma mai uit!
Anthony, dupa cum se vede, e verde. Nu s-a insurat niciodata, acum e cu o fotomodeala care, de vreo 1,5-2 ani, i-a facut o fetita... (Am cautat. Rectific. Acum 3 ani. Si nu mai e cu ea.)
Sinead a fost maritata de trei ori, are patru copii cu tati diferiti, in 2010 s-a maritat cu altul... Viata de artist!

Saturnianul:
Asa, ca pentru o zi de luni rece, sa ne mai incalzim :)

If you were here
I'd whisper sweet nothings in your ear
And appeal to all your fears
If you were mine *If you were only mine*
I'd bring you so much further down
And twist your mind until the end of time

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă