Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (353/1323) > >>

Mari_a:
Asa. Ca sa nu fiu off pe topicul cu Hajdu---, zic aici ce am de zis: un canticel care ar fi mers mai repede pe topicul cu Sarbatoarea recoltei, ca le zice de protapuri, focuri si alte alea...  ;D
Radu Almasan. Live. Hai, ca nu-i asa rau! Mie-mi place ca are parul ca al meu. Il pun aici pen' ca lui admin nu-i place. Ca n-are parul ca al lui  ;D

julia:
COLDPLAY  RULZ !!

Saturnianul:
Melodia de la Coldplay care imi place cel mai mult e asta. Mai ales clipul, misterul de acolo. Desi am inteles mesajul, tot vreau sa aflu motivul pt care sta intins ala pe jos. A aflat cineva?  ;D

Mari_a:
 Si eu am uneori momente cand pur si simplu vreau sa ma lase toata lumea in pace! Sa fiu numai eu cu mine ::)
Citeste comentariile de pe youtube la Radio-asta... Dau unii niste explicatii....  ;D  ;D  ;D

Imi place Coldplay. Si, desigur, muuult Jay Z, cu toate remixurile si coverurile lui...
Una de ore tarzii:

SADE ft. JAY Z - The Moon And The Sky (remix) - e numai audio

almi_gabi:
mai te duci la un film , mai afli de unul care compune muzica  8)
la nici 3 secunde de la inceperea filmului "Contagion" m-am gandit ce muzica belea - si 80 % din film e de fapt muzica - ea iti indica actiunea, suspansul, secventa de  "contaminare" etc

asa ca un pic de Cliff Martinez (a compus muzica pentru mai multe filme cu subiect SF/ triller)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă