Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (352/1323) > >>

almi_gabi:
am chemat fetele sa mai anime un pic atmosfera  ;D - prea adie vant de toamna si nostalgie
am ales varianta coreana a melodiei pentru ca mi s-a parut interesanta trecerea de la coreana la engleza - fara a afecta ritmul  - un mixaj bun

Mari_a:
Asta seara am zappat pe net prin muzici. Si am dat peste Santana…  Care cica
Maria Maria
She fell in love in East L.A.

Cine? Io? Tre’ sa fie vorba de alta. Eu nici la concertul lui Carlos din 2009, de la Bucuresti, n-am fost… Eu cu mexicanii astia… Cu latinii, in general, nu prea…
M-am mai pacalit si cu María lui Ricky Martin
 Asi es Maria / Tan caliente y fria
(si, de fapt, lui ii plac Marinii  ;D … Dar il pun aici, ca stiu ca-i place lui almi_gabi de el   :D  )

(mi-am prins urechile in chestii tehnice si n-am mai stiut sa pun videoclipurile...)

almi_gabi:
ehe, mari - bunut ricky - dar vorba ta - ii plac "marinii"   ???
si ca tot e innorat - ceva de sezon - il astept pe baiatul asta sa faca o data videoclipul de mai bine de o luna dar cred ca a uitat de el asa ca m-am plictisit eu sa il astept si il dau in varianta "fotografie"  ;D  (tot la fel stau si dupa Rihanna si Coldplay cu princess of china sa dea videoclip si ei nimic  ??? ) - ce ma bucura e ca fetele de mai sus "girl's generation" si-au facut deja intrarea in topurile "vestice" zilele astea - asiaticiii astia stiu ce vor 

Mari_a:
Fetele tale coreene mi-au amintit de niste baieti japonezi pe care-mi place sa-i ascult cu sonorul la maxim… Furious nu prea sunt eu, dar cu Fast... am o problema!  ;D
I don't want no problem,
Because me professional    ;D
Teriyaki Boyz - Tokyo Drift (Fast & Furious Tokyo Drift Music Video)

Mari_a:
Pen' ca s-a trezit Gabitza, uite o dedicatie pentru duminica de dimineata  :) (merci ca m-ai invatat cu parantezele drepte!)
Daca-ti place Coldplay, crez ca esti totusi recuperabila. Mai cu stradanie, dar sperantele nu-s de tot pierdute cu tine  ;D 
Chris Martin si Coldplay (a stiut Gwyneth Paltrow sa aleaga…)
When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach so
She ran away in her sleep
And dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise
Every time she closed her eyes
When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
And the bullets catch in her teeth
Life goes on, it gets so heavy