Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Saturnianul:
No, o melodie special pentru Mari_a. Care dupa atita ceardas, nostalgie si poezie lacrimogena trebe sa-i reamintesc de folclorul stramosesc in care avem radacini comune :D :P
Listen up here, I'll make it quite clear
I'm gonna put some boogie in your ear
Shake and bop, don't you stop
Dance like a maniac until you drop
I don't mind, I don't mind
I can run a razor right up your spine
What are you waiting for
What do you think you were created for
Mari_a:
No, multam fain, Andromeda :) :-*
Pun azi o melodie care incepe cu Mama nu m-a dat de mic la scoala. Cred ca pe mine nu m-a dus de mica la biserica! ;D
Dupa Holograf nu m-am omorat niciodata nici cand lui Bittman ii curgeau pletele râu... Nici in anii '80, cand mai ajungeam pe la concertele lor (aveam o colega mai mare care fusese casatorita cu fratele bateristului). Prima oara i-am vazut live la Costinesti pe o scena amenajata dincolo de hotelul Forum ei jos, noi sus intr-un fel de amfiteatru natural. Nu mai stiu daca era chiar '85, cand a venit Dan in grup (de la Iris), ori '86 '87... Oricum ani la rand cura de vreo 14 zile la Costinesti era nelipsita. Plus cateva week-end-uri! (Cu exceptia lui '88, cand am nascut un pic ::) - asta tot de la Costinesti mi s-a tras ;D Mi-a iesit cu parul ca Soarele si cu ochi ca marea! 8))
Au multe melodii dragute, fredonabile, dar mi se pare ca nu au evoluat nici un pic nici in muzica, nici in texte. Dimpotriva. A mea zice ca asta e rock pentru gospodine. La emisiunea lui Bittman de duminica nu ma uit, ca ma ustura timpanele!
Pun asta aici pentru ca azi sunt de acord cu niscai text de-al lor:
Anii au trecut pe langa mine,
Si nu-mi aduc aminte ce-a fost rau.
Am nevoie acum de-o minune,
Sa fiu dďn nou asa cum am fost eu
Vreau o minune!
Vreau o minune in viata mea!
Vreau o minune!
Sa mai pot schimba ceva!
Saturnianul:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 19 Octombrie 2011, 13:00 ---Cred ca pe mine nu m-a dus de mica la biserica! ;D
--- Terminare citat ---
Mai bine! ;D
Mari_a:
;D Andromeda, sa vezi ce-au facut astia rapidement in fata viitoarei catedrale (a neamului prost, sa ma scuzati!): o biserica din carton si polistiren... Arde pipota in ei ;D
Azi am fost pe malul unui rau...
Rollin', rollin', rollin' on the river
Muzichia asta a mai fost p-aici, cu Tina Turner. Acum pun unii de cand eram eu mica (si e mult de-atunci!): Creedence Clearwater Revival
Pentru toate Mariile de pe forum: Proud Mary
Saturnianul:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 20 Octombrie 2011, 21:06 --- ;D in fata viitoarei catedrale (a neamului prost, sa ma scuzati!)
--- Terminare citat ---
Nu pot sa te scuz pentru faptul ca ti-ai cerut scuze. Imposebal! :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă