Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (351/1323) > >>

Saturnianul:
No, o melodie special pentru Mari_a. Care dupa atita ceardas, nostalgie si poezie lacrimogena trebe sa-i reamintesc de folclorul stramosesc in care avem radacini comune  :D :P

Listen up here, I'll make it quite clear
I'm gonna put some boogie in your ear
Shake and bop, don't you stop
Dance like a maniac until you drop
I don't mind, I don't mind
I can run a razor right up your spine
What are you waiting for
What do you think you were created for

Mari_a:
No, multam fain, Andromeda  :)   :-*

Pun azi o melodie care incepe cu Mama nu m-a dat de mic la scoala. Cred ca pe mine nu m-a dus de mica la biserica!   ;D

Dupa Holograf nu m-am omorat niciodata – nici cand lui Bittman ii curgeau pletele râu... Nici in anii '80, cand mai ajungeam pe la concertele lor (aveam o colega mai mare care fusese casatorita cu fratele bateristului). Prima oara i-am vazut live la Costinesti – pe o scena amenajata dincolo de hotelul Forum – ei jos, noi sus – intr-un fel de amfiteatru natural. Nu mai stiu daca era chiar '85, cand a venit Dan in grup (de la Iris), ori '86‚ '87... Oricum ani la rand cura de vreo 14 zile la Costinesti era nelipsita. Plus cateva week-end-uri! (Cu exceptia lui '88, cand am nascut un pic  ::) - asta tot de la Costinesti mi s-a tras  ;D  Mi-a iesit cu parul ca Soarele si cu ochi ca marea! 8))
Au multe melodii dragute, fredonabile, dar mi se pare ca nu au evoluat nici un pic – nici in muzica, nici in texte. Dimpotriva. A mea zice ca asta e rock pentru gospodine. La emisiunea lui Bittman de duminica nu ma uit, ca ma ustura timpanele!
Pun asta aici pentru ca azi sunt de acord cu niscai text de-al lor:

Anii au trecut pe langa mine,
Si nu-mi aduc aminte ce-a fost rau.
Am nevoie acum de-o minune,
Sa fiu dďn nou asa cum am fost eu…

Vreau o minune!
Vreau o minune in viata mea!
Vreau o minune!
Sa mai pot schimba ceva!

Saturnianul:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 19 Octombrie 2011, 13:00 ---Cred ca pe mine nu m-a dus de mica la biserica!   ;D

--- Terminare citat ---

Mai bine!  ;D

Mari_a:
;D  Andromeda, sa vezi ce-au facut astia rapidement in fata viitoarei catedrale (a neamului prost, sa ma scuzati!): o biserica din carton si polistiren... Arde pipota in ei  ;D

Azi am fost pe malul unui rau...
Rollin', rollin', rollin' on the river
Muzichia asta a mai fost p-aici, cu Tina Turner. Acum pun unii de cand eram eu mica (si e mult de-atunci!): Creedence Clearwater Revival
Pentru toate Mariile de pe forum:  Proud Mary

Saturnianul:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 20 Octombrie 2011, 21:06 --- ;D  in fata viitoarei catedrale (a neamului prost, sa ma scuzati!)

--- Terminare citat ---

Nu pot sa te scuz pentru faptul ca ti-ai cerut scuze. Imposebal!  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă