Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (347/1323) > >>

silviu:
azi ma simt romantic :) va invit la blues

Saturnianul:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 11 Octombrie 2011, 05:31 ---uff, mai bogdane adusasi'  'cesta muzica ca sa intarzii eu la servici  ???

--- Terminare citat ---

Damn, nu mi-a reusit! Eu intentionasem sa nu te mai duci deloc la servici azi  :D

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 11 Octombrie 2011, 05:31 --- - de le pun la boxe se aude in tot cartierul  8)  ;D

--- Terminare citat ---

Daaa, boxele alea de la Sibiel :))

Si pentru ca ti-a placut, uite inca una. Sa intirzii acasa de data asta :P Tarja Turunen, vocea de aur Nightwish

Mari_a:
Sufar tare de lipsa de muzica! Nu prea merge netul pe-aici. Plus ca mai au si baietii astia treaba pe la calculator.
Am un iRiver Clix2, dar nu l-am luat de acasa ca tine doar 3-4 ore si se incarca la calculator - nu stiam daca am unde.

Azi asta imi umbla prin tartacuta seaca: doua feluri de You Make Me Feel. Cum va place. Mie imi place prima, pe care am mai pus-o pe aici, cu Mary J.Blige. Acum e originalul, cu Aretha Franklin.

Si una pentru tineret (ca almi_gabi, asa  :D  )

bit:

Pentru cei dragi pe care i-am pierdut...

almi_gabi:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 11 Octombrie 2011, 14:03 ---
Si pentru ca ti-a placut, uite inca una. Sa intirzii acasa de data asta :P Tarja Turunen, vocea de aur Nightwish

Tarja - Until My Last Breath

--- Terminare citat ---

imi place - si o nimirisi' stimabile   8) - am intarziat ......acasa  ;D  ;D

--- Citat din: Mari_a din Marți, 11 Octombrie 2011, 14:43 ---
Si una pentru tineret (ca almi_gabi, asa  :D  )

Cobra Starship: You Make Me Feel... ft. Sabi [OFFICIAL VIDEO]

--- Terminare citat ---

asta e buna   8)  - nu mi-a mai spus nimeni "tineret" in ultimii 20 de ani  ;D  ;D  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă