Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 30 Septembrie 2011, 10:50 ---Hai, repetaţi dansurile că vine Sibielul (pe mine să nu vă bazaţi nici la dans, nici la cântat!)
Beyonce
.......
--- Terminare citat ---
aici chiar mi-ai dat "gata" - nu am avut rabdare sa le "vizionez" pe toate :D
si ai aparut apoi la un "colt de cotitura" cu Bon Jovi si acolo m-am dus glontz 8) ;D
bit:
--- Citat din: julia din Joi, 29 Septembrie 2011, 17:13 ---pai cin te pune sa asculti muzica d-asta trista de taiat vena ?!?...
--- Terminare citat ---
Merci pentru...In logica simpla masculina lucrurile stau un pic diferit. Faptul ca asculti un anumit de muzica nu iti induce neaparat o stare, ci starea in care te gasesti cauta reflectarea intr-un anumit gen de muzica (in cazul respectiv, nevoia de sectionare longitudinala a sistemului venos). Sau eventual cauti un alt mod:
Mari_a:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 30 Septembrie 2011, 14:09 ---aici chiar mi-ai dat "gata" - nu am avut rabdare sa le "vizionez" pe toate :D
si ai aparut apoi la un "colt de cotitura" cu Bon Jovi si acolo m-am dus glontz 8) ;D
--- Terminare citat ---
Măi, graba strică treaba! Nu scria clar acolo: pentru diseară?! Ce te repezi așa? Ce zodie ești? Măcar știu că ai ales bine! Dintre ei doi și eu tot la Ionel m-aș fi dus ca din pușcă! L-am văzut de aproape: nici nu zici că a făcut patru copii! (Mama lui a fost unul dintre primii iepurași Playboy. Și cred că pe el l-a făcut duminica după-amiaza, când era mai odihnită!)
(Măi draghe, nu mai poți scrie cuvântul Bed pe nicăieri! Și eu care credeam că o să-i placă Roses!)
Uite, unu' de miezul nopții:
One wild night (24 hours of midnight)
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 01 Octombrie 2011, 00:09 ---......Uite, unu' de miezul nopții:
Bon Jovi - One Wild Night
......
--- Terminare citat ---
le zic vecinilor ca tu esti de vina cu muzichia' asta ;D 8)
Mari_a:
;D almi, este că n-ai dormit as-noapte?
bitek (nu-ți spun încă cum îți zice a mea! – o să-ți zic când o să fii mai bunedispus) și mie îmi place Alicia Keys. Nu știu care a fost mai întâi - muzica sau starea - dar... decât să ne întristăm, nu-i mai bine un cântec vesel să cântăm? Credeam că numai femeile au gânduri d-astea, să și le mai scurteze. Venele, ce credeați?! Eu o ascultam la nesfârșit pe Amy Winehouse cu Love is a losing game (am pus-o și pe aici) și plângeam ca… Până într-o zi, când mi-am dat seama că-mi fac rău singură, cu mânuța mea, și am trecut de la Back to Black și Bach in Black la d-alea mai de nunți-botezuri-cununii (nu manele! never-never-never!) Și parcă am alt chef de veață!
bitek, hai să-ți zic pe nume, că-ți place rockul și că te cunosc, bifteck, fii bărbată!
Uite-o pe Alicia Keys cu maestrul Jay Z. N-are legătură cu subiectu’ și predicatu’, dar e mai bine că n-are:
Empire State of Mind
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă