Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 21 Septembrie 2011, 22:07 ---....... Si inca ceva: dau cate o bere pentru fiecare mascul zarit prin clip (in afara trupei, of course) :D.....
--- Terminare citat ---
stiai de noul clip J Lo si n-ai vrut sa te risti ;D 8)
bit:
@Maria_a: Legat de Metallici, ce sa spun? E muzica cu care am crescut! N-am cum sa ignor, e ca si cum as nega o parte din mine, din ce eram mai exact...Ca gen muzical insa nici eu n-am mers mai departe ca nu s-a lipit de mine. Poate doar un pic gothic (Nightwish -cu Tarja solista - si un pic de Without Temptation. Si asta datorita faptului ca ambele trupe au soliste cu voci frumoase).
Cat despre J.Lo., almi_gabi...simpatic clipul, simpatic! si destul de original. Nu-l stiam. Dar parca tot haosul facut de cheful fetelor e mai...nu stiu, imi cade mai bine nebunia din borcanul de whiskey ;D.
Mari_a:
Am aflat de pe facebook că Guns'N Roses (o boală pe care o am din tinerețe :D ) se pregătesc pentru un nou turneu. De data asta numai în State. O să fiu iar cu ochii lipiți de youtube, cum am fost când s-au plimbat p-aci prin Iuropa! Yeaaaah! 8) Abia aștept să văd ce-l mai taie capul pe nebunul de DJ Ashba! 8)
bitek, cred că știi că se pregătește ceva :) : de pe 1 noiembrie ne vom juca cu LULU
http://www.metalhead.ro/metallica/stiri-metallica/metallica-si-lou-reed-dezvaluie-prima-mostra-audio-de-pe-lulu-aid-106262-l-1
bit:
Da, da, stiu despre proiect. Om vedea ce-o iesi (am o mica strangere de inima). Cat despre GnR, care mai e structura actuala? Axl + etc. sau s-au mai reintors dintre cei vechi (Adler, Stradlin sau McKagan)? Stiu sigur ca Slashul sigur nu e printre ei (din pacate).
Mari_a:
Axl + etc. Numai cu Dizzy Reed a cântat, de prin 1990. Sună mai altfel, dar îmi plac; Ron "Bumblefoot" Thal şi mai ales DJ (Daren Jay) Ashba - un băiat de pe la ei de pe la ţară, amestec de cherokee, suedez şi asiatic, foarte ambiţios, foarte muncitor şi foaaarte talentat. Adler ar vrea el, dar e distrus de droguri - s-a dezintoxicat, dar abia mai vorbeşte! Duff a fost de curând operat că i se făcuse nush cum o gaură între nas şi cerul gurii :o - de la atâta tras pe nas, desigur! Izzy îşi vede de ale lui, iar Slash ar vrea, dar Axl nu şi nu! În fine, cred că o să mă apuc să-mi dau un doctorat în GnR ;D (adică să fac şi eu o treabă serioasă, că tot îmi zice a mea că sunt o adolescentă întârziată ;D ). Uite-l pe Slash cu Fergie de la Black Eye Peas – (cum măcelăreşte ea Sweet … >:( )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă