Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (328/1323) > >>

Mari_a:
Bună dimineaţa. Tot eu. Nu ştiu dacă citeşte/ascultă cineva pe-aici, dar n-ar fi prima oară când vorbesc singură!  ;D (A mai scris cineva mai demult că nu prea există feedback pe forum. Plus că cine mai are timp să se uite la videoclipuri? Dacă pui numai link-ul, asculţi în youtube şi poţi citi forumul în continuare... ca să nu deschizi două ferestre... my two cents!).

Efectul placebo! Un cântec foarte frumos, pe care PLACEBO îl cântă mai bine decât cei care l-au compus (Depeche Mode):
I Feel You

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 20 Septembrie 2011, 15:53 ---Tot din categoria All-Time Greatest Hits!:  It's A Man's Man's Man's World
........
--- Terminare citat ---

multa lume asculta muzica postata aici , mari - eu una sigur ascult -din ce ai postat pana acum asta mi-a placut

bit:
@Mari_a: Daca nu ai comment-uri la ce postezi, nu inseamna ca nu se tine cont de ele. Uneori suntem mai...lurkeri (nu prea are corespondent in graiul natal, sa-mi fie cu iertare).
In alta ordine de idei, ceva similar cu "I feel you", in sensul ca-i un cover mai tare decat originalul . Si inca ceva: dau cate o bere pentru fiecare mascul zarit prin clip (in afara trupei, of course)  :D

bit:
 .
Si ca sa fiu carcotas la maxim, video-ul care deschide acest topic nu e nici pe departe Enya. Melodia e de pe coloana sonora a "Gladiator"- ului lui Ridley Scott , e scrisa de Hans Zimmer si interpretata de unica si inimitabila Lisa Gerrard, numele e singurul care corespunde. Iar ca sa vedeti ce inseamna Lisa Gerrard si parul sarma pe ceafa, .

Mari_a:
Hmm… almi_gabi ţi-a plăcut Seal?  ::) De ce? Că ţi-a zis Heidi că londru’ englezesc e sexy şi când doarme?  ;D

bitek Uneori suntem mai...lurkeri     Mai pitiţi? Tovaresci, aveţi curaju' răspunderii!  ;D

video-ul care deschide acest topic nu e nici pe departe…   Tu l-ai citit pe tot, de la început? 100 de pagini  ?  ??? Wow!

Cunosc isteria Metallica, îmi plac şi mie câteva de-ale lor, dar – în general – mă opresc pe la hard rock. Cu heavy metal-ul mai uşurel, aşa. Am îmbătrânit şi au început să mă a-tragă curenturile astea mai noi: de exemplu, ascult cu plăcere Thank You Scientist şi Drowning Pool. La mine cu plăcere înseamnă taaaare - la căşti, desigur! Adică nu numai să-mi mai desfunde timpanele (deşi de la muzică am devenit cam tare de urechi!), dar să-mi şi amelioreze un pic gastrita  ;D !
Drowning Pool - "Let the Sin Begin"!
Tonight is what we make it
You give it up I'll take it
Come be my heroin
Now let the sin begin

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă