Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 18 Septembrie 2011, 21:42 --- .....Come Together .....
--- Terminare citat ---
mie imi place varianta
M J 8) 8)
Mari_a:
Oh, DA! Și mie! Michael - Come Together mai cu nerv, așa :D
(Dar să-ți zic un secret, la ureche: îl iubesc pe Axl Rose, deși în zilele noastre are mult mai multe kile decât în ce s-a postat pe aici și nici pe umeri pletele nu-i mai curg râu ;D )
Videoclipuri nu mai pun, pentru că văd că-mi prind urechile în tehica de vârf :D Bietu' Placido Domingo de mai sus merge numai cu dublu click.
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 19 Septembrie 2011, 20:27 ---.....Videoclipuri nu mai pun, pentru că văd că-mi prind urechile în tehica de vârf :D Bietu' Placido Domingo de mai sus merge numai cu dublu click.....
--- Terminare citat ---
nu ne speriem noi de un dublu click ;D 8)
Mari_a:
Tot din categoria All-Time Greatest Hits!: It's A Man's Man's Man's World
James Brown, Tom Jones, Celine Dion, Patricia Kaas, Christina Aguilera etc.
Şi Seal - acest desavârşit gentleman englez, care Este sexy chiar şi când doarme. Este frumos, manierat, este un gentleman... (Heidi Klum)
Mari_a:
Aşa. Să mai Comunicăm printre muzică!
Înaintea erei noastre aveam o prietenă al cărei tată era șofer de tir. Pe lângă gumă, blugi și geacă ;D , omu' aducea și plăci (discuri de vinil, cum era pe-atunci). Cum noi nu prea știam ce să-i cerem și el nu prea știa ce să ne aducă, a ales la întâmplare, din Germania, un disc cu copertă roșie - ceva ce arăta mai nemțesc: Kraftwerk - The Man-Machine (Die Mensch-Maschine). Asta aveam, asta ascultam (când n-ai ce-ți place, trebuie să-ți placă ce ai!) - dar chiar a început să ne placă muzica electronică. Mai încoace am trecut la Prodigy și alte alea.
Un gen de muzică electronică ce se manifestă azi şi pe la noi (mai acum şi pe la radio - s-a deschis şi un post, probabil că prin cluburi e mai demult...) este dubstep-ul. Am mai pus pe-aici Zeds Dead – Coffee Break.
Un cânticel drăguț al unui băieţaş american, demn urmaș al nemților de la Kraftwerk este ăsta:
Skrillex – Ruffneck (FULL Flex) (nu este video, ci numai audio; de pe la minutul 0:55 zici că eşti la stomatolog :D , dar îmi place)
Iată şi Come Together – John Lennon remixat dubstep – sună bestial-animalic-canibalic! (e tot audio)
http://soundcloud.com/omegadubstep/the-beatles-come-together-omega-remix
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă