Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (324/1323) > >>

janeta:

Mari_a:
You are not alone... I am here with you ... Nu știu de ce, în ultimul timp mă bântuie refrenul ăsta... Poate dacă-l pun aici mă lasă în pace!

Michael, în 1995, aici alături de cea care i-a fost soție cam un an și jumătate (prin '94-'96): Lisa Marie Presley

Mari_a:
Cupid - un cântec din 1961 al lui Sam Cooke, preluat în 1964 de The Supremes, un grup vocal feminin din care făcea parte și Diana Ross (despre care se spune că ar fi fost prima dragoste și cea cu care și-ar fi pierdut virginitatea cetățeanul din mesajul de mai sus - unii zic că ea ar fi Dirty Diana).
Amy, care ar fi împlinit azi 28 de ani, l-a cântat și ea prin 2007...

http://www.bestmusic.ro/amy-winehouse/stiri-amy-winehouse/Amy-Winehouse-aniversare-comemorare-28-ani+102616.html

bit:
. Doua solo-uri de Fender Strat marca David Gilmour care au intrat in istorie. Si uite un alt motiv pentru care  era bine daca eram un pic mai "copt": mergeam si eu in `89 la Moscova sa-i vad live!

almi_gabi:
dupa 2 ore de concert, cand si-a luat la revedere si m-am uitat la ceas nu mi-a venit sa cred ca trecusera deja 2 ore - omul asta stie sa cante si sa faca spectacol

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă