Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (323/1323) > >>

bit:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 12 Septembrie 2011, 21:45 ---Wow, Estranged p-aici...  Axl a scris-o când s-a despărțit de Erin Everly. Foarte, foaarte tristă baladă rock...
When you're talkin to yourself
And nobody's home...

--- Terminare citat ---
Discutabil, se despartise de ea prin `91, iar video-ul e scos in 93`(decembrie), dupa ce se despartise de Stephanie Seymour (care arata mortal pe timpul ala!).Ea ar fi mai degraba "tinta", tinand cont si de faptul ca nu a mai aparut in clip, dupa ce aparuse in celelalte doua din tripleta lor fantastica de video-uri, Don`t cry si November Rain. Lui Everly i-a scris Sweet Child.

Mari_a:
  ??? Păi bănuiesc că i-a luat ceva timp până l-a scris, l-a cizelat (se știe că e un perfecționist!), l-a înregistrat, aranjat, mixat etc... Estranged e pe Use Your Illusion II - care a apărut în septembrie 1991. Promovarea (pt.I și II) a început încă din mai 1991 și a durat până în iulie 1993 - unul din cele mai lungi turnee de promovare din istroria rockului.
Eh, viața tumultoasă a lui Axl! Cu Erin a fost însurat prin 1990, mai puțin de un an. Nu s-a recăsătorit niciodată, deși i-am dat nește mailuri și i-am spus că sunt single   ;D

Sweet Child O' Mine (august 1988)

bit:
Sau asa:

Jimi, the only one. 8)

almi_gabi:
Skylar Grey a zis sa isi incerce norocul si de una singura si a scos primul videoclip din cariera.
Single-ul se numeste “Invisible” si face parte de pe albumul de debut al artistei. Clipul are la baza o idee destul de impresionanta, Skylar incercand sa isi infrunte cele mai de temut temeri pentru a merge mai departe in viata.

bit:
Interesant clipul. Dar linia melodica e cam monotona. Iar toalele emo n-o  prind. Imi placea mai mult in clipul lui Dre.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă