Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
fortuna777:
Mari_a:
Duminica ma duc cu fetele de la serviciu in Piata Prostitutiei - pardon, Constitutiei ;D - la concertul Bon Jovi. Nu ma omor dupa ei (fiica-mea zice ca sunt niste bosorogi expirati, un fel de Holograf de pe la noi) insa ma duc sa-mi mai amintesc de anii '80 . Ca-n bancul acela: ce tineri si frumosi eram - mai ales eu - si ce batraini si urati am ajuns - mai ales ei ;D
Bon Jovi - It's My Life
Preferatul meu: Axl Rose :)
Guns'N Roses - This I love
Si inca ceva, mai din era noastra :)
Sixx: AM - Life is beautiful
fortuna777:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 07 Iulie 2011, 23:19 ---Duminica ma duc cu fetele de la serviciu in Piata Prostitutiei - pardon, Constitutiei ;D - la concertul Bon Jovi. Nu ma omor dupa ei (fiica-mea zice ca sunt niste bosorogi expirati, un fel de Holograf de pe la noi)
--- Terminare citat ---
eu ii iubesc mult si pe Bon Jovi si pe Holograf...si nu mi se par deloc expirati :(...si-i iubesc si pe Beatles...si pe ABBA, si pe Chris de Burgh, si pe Leonard Cohen si pe Chris Rhea si pe Dire Straits...si pe multi, multi altii ...care chiar daca au imbatranit sau nu mai sunt au ramas peste ani cei mai buni (cred eu :()...Probabil sunt expirata si eu :-\
almi_gabi:
--- Citat din: adda din Joi, 07 Iulie 2011, 21:07 ---OFFICIAL Somewhere over the Rainbow - Israel "IZ" Kamakawiwoʻole
--- Terminare citat ---
adda, si mie imi place - un cantec calm si relaxant
balanta:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă