Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (276/1323) > >>

fortuna777:

fortuna777:

janeta:

--- Citat ---intelegi cuvintele din piesa asta Janet ? chiar le intelegi ? superb cand o doamna stie sa ceara iertare atat de frumos...
--- Terminare citat ---

a-ti cere iertare nu tine neaparat de frumusetea gestului , cat mai mult de eliminarea orgoliului , opti . o femeie ar putea sa faca asta la fel de minunat ca si un barbat , nu-i asa ?

am invatat asta nu de prea de mult timp ( doar de vreo 10 ani ) si regret nespus ca nu am avut mintea sa o fac mai din timp . m-ar fi scutit de multe neplaceri si  poate  n-as fi pierdut niste potentiali prieteni daca nu mi-as fi dorit atat de mult sa am ultimul cuvant .

optimus sum:

--- Citat din: janeta din Luni, 20 Iunie 2011, 22:14 ---a-ti cere iertare nu tine neaparat de frumusetea gestului , cat mai mult de eliminarea orgoliului , opti . o femeie ar putea sa faca asta la fel de minunat ca si un barbat , nu-i asa ?

am invatat asta nu de prea de mult timp ( doar de vreo 10 ani ) si regret nespus ca nu am avut mintea sa o fac mai din timp . m-ar fi scutit de multe neplaceri si  poate  n-as fi pierdut niste potentiali prieteni daca nu mi-as fi dorit atat de mult sa am ultimul cuvant .

--- Terminare citat ---
asta e rar ... cu adevarat...
si multumesc ...

micaela:
tot e un topic "multumesc"; am putea face unul "cer iertare". sa vedem cate postari va cumula... :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă