Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (211/1323) > >>

silviu:
Cea mai vândută melodie de film
Melodia "You're The One That I Want", cântată de duetul John Travolta - Olivia Newton-John şi inclusă pe coloana sonoră a peliculei "Grease", este piesa cu cele mai mari vânzări în Marea Britanie dintre cele compuse special pentru filme, anunţă BBC.

Pe locul 2 se află hit-ul "Love Is All Around", înregistrat de Wet Wet Wet pentru soundtrack-ul comediei romantice "Four Weddings and a Funeral". Varianta originală a melodiei a fost lansată de trupa The Troggs în anii '60.

Americanul Stevie Wonder este pe locul 3, cu "I Just Called To Say I Love You", care a fost compusă special pentru filmul "The Woman in Red".

marcutza:

Too late  :)
Too soon  :)

Saturnianul:

--- Citat din: iulia17 din Miercuri, 20 Aprilie 2011, 20:08 ---
pai de ce nu credeai ? mie imi place pink dintotdeauan

--- Terminare citat ---

Pentru ca la inceput  ii gaseam enervanta vocea si mi se parea ca nu spune nimic in cantecele ei :) Dar apoi am ascultat-o mai atent...

Saturnianul:
"I've had it here - being where love's a small word
A part time thing
A paper ring"

admin:
Nu cred ca pana acum sa se fi postat Rita Pavone. Azi m-am trezit in sfarsit relaxat dupa cateva zile de munca si cu un chef grozav de a asculta muzica. Am deschis youtube si mi-am adus aminte de Rita Pavone. Aveam in colectia mea de fotografii din pachetele de guma de mestecat si poza ei. O colectie de acum vreo 42 de ani...pa cand guma nu se gasea mormane langa casele de marcaj ci doar pe la receptiile hotelurilor, la shop-uri cu valuta sau daca aveai norocul unui parinte "nomenclaturist" pe la magazinele cu circuit inchis.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă