Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
ramonacosmina:
Salutare! Eu sunt atât de noua pe site ca nici sa imi vizualizez profilul si sa îmi editez vârsta nu pricep cum pot sa o fac 😁
Legat de topic eu sunt din nou singura de puțin timp și sincer nu îmi place deloc acest statut. După un divorț acum ceva timp vreo 5 ani am stat singura cu doar câteva încercări dar fără prea multă speranța . Frustrant pt mine e lipsa de fidelitate a bărbatului . Și când spun asta nu ma refer neaparat sa se consume un act sexual . Nu înțeleg de ce când ai luat hotărârea sa fi cu cineva de ce nu ajunge și nu canalizezi atenția iubirea și tot ce e minunat spre cel de lângă tine? De ce încontinuu se caută altceva .. și nici acel altceva la un moment dat nu mai este ce vrei și iar iei alta direcție ? Ce înseamnă asta? Cum rămâne cu cel de lângă tine?
relami:
--- Citat din: ramonacosmina din Luni, 07 Mai 2018, 22:31 --- Cum rămâne cu cel de lângă tine?
--- Terminare citat ---
Acela este singurul responsabil pentru propriile decizii, de a ramane sau nu intr-o relatie in care nu este decat un fel de roata de rezerva.
Edith:
Sa nu va multumiti niciodata sufletele cu iubiri de second -hand .
Iustin:
Iubiri de second hand sunt cele in care iubesti o persoana care deja a mai fost iubita, nu? Probabil astfel devine uzata?
noiembrie:
Recunosc...suntem cam uzati ! ;)
A se intelege iubiri profunde, puternice,de durata,fara asemanare...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă