Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
TORICOSU:
--- Citat din: Caroline din Luni, 11 Februarie 2013, 23:56 ---Clipele de solitudine prind bine si unui cuplu, nu numai un cuplu unui single. ;)
--- Terminare citat ---
In concluzie, unui "single..... in vartejul unei zile agitate sunt necesare si minunate cateva clipe de meditatie/rugaciune/liniste..." in interiorul unui cuplu format din un EL si o EA ?!?! :smitten:
wonderland:
Pentru mine întrebarea asta este...retorică.
Spun oricând DA pentru varianta în cuplu. Probabil pentru că oricând, nu se asociază în mintea mea cu oricum, în cele din urmă e bine să înveți să faci față ambelor variante. :)
Dar, sunt de acord cu a spus Caroline, singurătatea ca moment de retragere (introspecție, evaluare, relaxare) e sursă de energie benefică și pentru tine, aflat într-o etapă single și pentru tine ca parte angrenată într-un cuplu.
bit:
Ca sa apreciezi lucrurile si gesturile marunte pe care jumatatea le face pentru tine in fiecare zi atunci cand esti parte dintr-un cuplu (lucruri pe care, dupa un timp, avem tendinta sa le trecem cu vederea, prin puterea obisnuintei. Sau, mai rau, sa credem ca ni se cuvin, pur si simplu), ca sa vezi valoarea acestor mici clipe frumoase, trebuie sa fi fost macar o data singur.
wonderland:
Foarte frumos ce spui. Și adevărat. Nu doar în relație cu partenerul de cuplu. Pentru că în jurul nostru sunt atâtea persoane care fac gesturi, mai mărunte sau mai semnificative, pentru care merită să îi apreciezi, să le fii recunoscător.
Cred că e o capacitate sau o caracteristică a stilului individual de susținere a unei relații pe care merită să ne-o dezvoltăm. :)
Caroline:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 13 Februarie 2013, 10:12 ---singurătatea ca moment de retragere (introspecție, evaluare, relaxare) e sursă de energie benefică și pentru tine, aflat într-o etapă single și pentru tine ca parte angrenată într-un cuplu.
--- Terminare citat ---
Exact asta am vrut sa spun, mersi, woanderland... Nu stiu ce gaseau de ras baietii... :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă