Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
silviu:
--- Citat din: carmentoma din Marți, 11 Mai 2010, 01:03 ---Ai sa fii uimit cate se pot intampla atunci cand nu mai speri la o schimbare radicala in viata ta!
--- Terminare citat ---
as vrea sa fiu uimit acum ;D nu la 80 de ani, sprijinit in baston, alaturi de o pustoaica de 75 :(
--- Citat din: carmentoma --- Copiii nostri raman copiii nostri pana plecam!
--- Terminare citat ---
aprob pozitiv! eu as pleca acum cu o blonda :D
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Marți, 11 Mai 2010, 09:55 ---
--- Citat din: carmentoma din Marți, 11 Mai 2010, 01:03 ---Ai sa fii uimit cate se pot intampla atunci cand nu mai speri la o schimbare radicala in viata ta!
--- Terminare citat ---
as vrea sa fiu uimit acum ;D nu la 80 de ani, sprijinit in baston, alaturi de o pustoaica de 75 :(
--- Citat din: carmentoma --- Copiii nostri raman copiii nostri pana plecam!
--- Terminare citat ---
aprob pozitiv! eu as pleca acum cu o blonda :D
--- Terminare citat ---
1. Depinde mult de cat mai ai pana la 80 de ani!!!
2. Sunt curioasa cum aprobi tu negativ!!! Si sa te fereasca Dumnezeu sa pleci, in sensul in care am zis eu, ca nici macar o blonda nu va mai face atunci diferenta!
silviu:
--- Citat din: carmentoma din Marți, 11 Mai 2010, 12:40 ---1. Depinde mult de cat mai ai pana la 80 de ani!!!
--- Terminare citat ---
30 si ;D
--- Citat din: carmentoma ---2. Si sa te fereasca Dumnezeu sa pleci, in sensul in care am zis eu, ca nici macar o blonda nu va mai face atunci diferenta!
--- Terminare citat ---
pana plec acolo unde vom pleca toti, blonda face diferenta :D
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Marți, 11 Mai 2010, 13:08 ---
--- Citat din: carmentoma din Marți, 11 Mai 2010, 12:40 ---1. Depinde mult de cat mai ai pana la 80 de ani!!!
--- Terminare citat ---
30 si ;D
--- Citat din: carmentoma ---2. Si sa te fereasca Dumnezeu sa pleci, in sensul in care am zis eu, ca nici macar o blonda nu va mai face atunci diferenta!
--- Terminare citat ---
pana plec acolo unde vom pleca toti, blonda face diferenta :D
--- Terminare citat ---
1.Da, ca in bancul ala:
- Martora, cati ani ai?
- Treizeci si cateva luni!
- Cate luni?
- 110!!!
2. Si tu ai dreptate! Dar doar pana...
adria:
esti o scumpa, carmen, ai dreptate
va spun un proverb, pe care l-am mai scris pe undeva pe forum: "putini te iubesc ca tatal tau, dar nimeni nu te iubeste ca mama ta!"
fiecare intelege ce doreste
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă