Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
TORICOSU:
--- Citat din: iuli din Marți, 02 Octombrie 2012, 09:53 ---Single NUUUUUUUUUUUU. Viata e facuta pentru a fi traita in doi. Tandretea, afectivitatea, dragostea, placerea, sexul....
Eu prefer sa sufar si sa fiu trist dupa fiecare dragoste terminata, decat altfel. :yeah:
Numai ca trebuie avut foarte mare grija, trebuie sa te cunosti suficient de bine ca sa poti ramane intreg la minte, deoarece chimia creerului este foarte fragila, trecerea de la tristete in fel si fel de tipuri de boli mintale este mica.
In rest, moralul sus si hai sa ne traim viata dar nu singuri.
iuli
--- Terminare citat ---
Bravo draga prietene, la fel simt si eu ,viata e "facuta" din doi si la "sfarsit" as vrea sa fiu primul ales ,nu as suporta sa raman ultimul (credeti-ma nu sunt egoist).
rodica:
Bine ai venit.
Felicitari imi place cum gandesti :thumbup:
TORICOSU:
--- Citat din: rodica din Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 12:36 ---Bine ai venit.
Felicitari imi place cum gandesti :thumbup:
--- Terminare citat ---
Mersi Rodica.
E doar prima "impresia care conteaza", incerc si eu sa va "adorm" vigilenta , deocamdata cu tine am reusit, :flori: sper sa nu te dezamagesc prea curand .... :kissing:
rodica:
--- Citat din: TORICOSU din Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 14:11 --- Mersi Rodica.
E doar prima "impresia care conteaza", incerc si eu sa va "adorm" vigilenta , deocamdata cu tine am reusit, :flori: sper sa nu te dezamagesc prea curand .... :kissing:
--- Terminare citat ---
:giggle:
mihaela1961:
...si pentru ca e duminica, mai avem o zi de weekend(inca), va trimit la toti care care 'navigati' pe acest post, ceva dragut...
Sper sa va placa!
Pe mine una, m-au amuzat amandoua fisierele!
Deci cum ramane?
Singur sau in doi?Oare dilema se va rezolva vreodata? :-[
Apropos de tema acestui topic, cred ca se va polemiza mereu.In opinia mea(e doar o simpla opinie personala):
-daca esti deja impacat cu tine insati(mai rar insuti)-vei pleda pt. traiul de una singura, fara a 'blama' sub nici o forma pe cei care-si doresc un trai in doi!
- daca esti singur, DAR nu te-ai impacat cu aceasta situatie(ai un soi de conflict cu tine insatipe aceasta tema, vei ofta mereu dupa acel ipotetic barbat care - crezi tu - ca iti va putea 'acoperi' singuratatea!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă